CS ti 26.07. klo 19:30

Young Ninjas - BIG Academy

BIG Academy puhkuu tulivoimaa

WePlay Academy -liigan avauspäivä oli menestys. Kolmesta tipsistä kaksi napsahti komeasti maaliin, ja kolmannesta tuli voidi, kun ENCE Academyn ja Young Godsin välistä ottelua ei voitu pelata. Vihreällä linjalla siis jatketaan. Tiistaina ollaan jälleen liikkeellä kolmen tipsin voimin. Luvassa on jälleen paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, ja suomalaisväriä pääsee taas estradille Jimi “Jimpphat” Salon voimin.

Päivän toisessa vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa ottelussa saksalaisjoukkue BIG Academy saa vastaansa ruotsalaisjoukkue Young Ninjasin. Young Ninjas on saanut mielenkiintoisia lisäyksiä rosteriinsa, joista merkittävämpänä nostettava esille pitkään GamerLegionissakin pelannut AWP-pelaaja Sean “eraa” Knutsson.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

eraa ei kuitenkaan tee Young Ninjasista sen kovempaa vastusta, mitä joukkue on ollut. Love “phzy” Smidebrant on melkeinpä tasokkaampi, kuin eraa, ja häntä ei enään Young Ninjasin kokoonpanosta löydy. BIG Academyssä on myös tapahtunut muutoksia, sillä Nils “k1to” Gruhnen tilalle on napattu nuori Tom “skyye” Hagedorn.

BIG Academyn linarissa on silti rutkasti enemmän tulivoimaa, kuin Young Ninjasin kokoonpanossa. Joukkue pärjää mainiosti ilman k1toakin, sillä saksalaispeluri on jo yli puolen vuoden komennuksensa aikana ehtinyt opettaa kokoonpanon nuorukaisille valtavasti huippujoukkueiden rutiineista ja pelitavoista. k1ton rooli BIG:n akatemiajoukkueessa ei sentään ollut olla massiivinen frägääjä, vaan enemmänkin oppi-isä.

10 euroa pelirahaa