CS to 14.04. klo 19:00

Young Ninjas - Enterprise

myltsin Enterprise lähellä Elisa Invitational-paikkaa

Elisa Invitational -turnauksen torstain viimeisessä ottelussa taistellaan vihoviimeisestä paikasta Elisa Invitational Spring 2022 -turnaukseen. Ottelussa kohtaavat Ville “myltsi” Vilkmanin Enterprise sekä totaalisen uudistuksen kokenut Young Ninjas. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Young Ninjasin kokoonpanoon on Erik “ztr” Gustafssonin ja Kalle “Ro1f” Johanssonin rinnalle istutettu täysin uusi kolmikko. Uusi Young Ninjas ei aloittanut kovinkaan terävästi, kun joukkue kirjasi heti avausottelustaan umpisurkeaa MASONIC:a vastaan 0-2 -tappion. Uudet pelurit suorittivat heikosti, ja kärjessä oli tietysti NIP:n vakilinarissakin visiitin tehnyt ztr.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Enterprise on pelannut kokoonpanollaan tasaisesti tekemättä kovin suuria yllätyksiä, mutta samalla myös välttäen alisuorituksia. Joukkue on kirjannut kylläkin hienoja otteluita tililleen, ja karttavoittoja todella kovatasoisiakin joukkueita vastaan. Esimerkiksi Apeksia vastaan joukkue pelasi erittäin kilpailullisen ottelun, mikä päätteeksi Enterprise jäi kärsiväksi osapuoleksi tiukan 2-1 -tappion takia.

Fakta on se, että selvästi kokeneempana ja valmiimpana joukkueena otteluun saapuvan Enterprisen kertoimet ovat uskomattoman korkealla. Joukkueen suoran voiton kertoimeksi tarjotaan peräti 1,73 -kerrointa, mikä vastaisi aikalailla vanhaa Young Ninjasia vastaan todellista. Servulle saapuu tänään kuitenkin mix-joukkue, joka on kaikilla osa-alueilla edellistä linaria heikompi. Enterprisen kerrointa ei voi ohittaa.

10 euroa pelirahaa