CS la 11.06. klo 18:00

Young Ninjas - EYEBALLERS

Young Ninjasille tarjolla todella kovaa kerrointa

Perjantaina klo: 18:00 alkaa äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu kahden ruotsalaisjoukkueen välillä. Vastakkain asettuu NIP:n juniorijoukkue Young Ninjas sekä Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin EYEBALLERS. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osana ruotsalaista Svenska Elitserien Spring -turnausta. Kyseessä on turnauksen finaali. Voittajalle menee palkintopotista vain hieman yli 12 000 dollaria.

Young Ninjasin kokoonpano ottelussa on äärimmäisen kova. Kokoonpanoon on mahdutettu NIP:n pääjoukkueessakin visiitin tehneet Love “phzy” Smidebrant sekä Linus “LNZ” Holtäng. Young Ninjas on ollut todella kovassa iskussa viime aikoina voittaen peräti kuusi viimeistä otteluaan putkeen. Joukkue on dominoinut akatemialiigaa sekä pelannut äärimmäisen hyvin myös kovempia vastustajia vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

EYEBALLERS on ollut suurissa vaikeuksissa. Joukkue on kuusi viimeisestä kymmenestä ottelustaan eikä edes joukkueen veteraanit flusha ja JW ole pystyneet kantamaan joukkuetta. JW on joukkueensa paras pelaaja tilastollisesti, mutta flushan 0.99 rating ei vastaa odotuksia. EYEBALLERS:n muu kolmikko painelee kukin 1.00 ratingin tuntumassa, mikä ei yksinkertaisesti riitä, kun päivittäisten vastustajien taso on mitä on.

Young Ninjas poistanee Dust 2:n, kun EYEBALLERS poistaa varmastikin Vertigon. Young Ninjas saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin, missä EYEBALLERS ei ole pystynyt voittamaan kuin 33% pelaamistaan otteluista. Flushan joukkue ei ole edelleenkään hävinnyt Infernoa kertaakaan. Young Ninjas on kuitenkin mainio joukkue kyseisessä kartassa, ja joukkue pystyy haastamaan. Young Ninjasin päälle 2,70 -kerroin napataan lapulle pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa