ma 27.08. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Avangard Omsk – HC Sotshi | Omskin otteet olleet vakuuttavia

Maanantain harjoitusotelussa kohtaavat toisensa Avangard Omsk ja HC Sotshi.
Kotijoukkue aloitti harjoitusottelunsa kahdella voitolla Rokista, mutta sen jälkeen tuli tappiot Traktor Tsheljabinskille Salavat Ufalle. Tämän jälkeen Omsk on pelannut viisi ottelua, joista tuloksena on neljä voittoa. Ainoa tappikoin tuli lukemin 4-2 SKA:lle, joka on voittanut kaikki harjoitusotteluinsa tähän mennessä.
Kotijoukkueen pelivire on ollut siis kunnossa. Suomalaisittain mielenkiintoinen nimi Omskissa on puolustaja Ville Pokka, joka pitkän Amerikan reissunsa jälkeen palasi täksi kaudeksi Eurooppaan. Kärppä kasvatti pelasi viiden kauden ajan Chicagon organisaatiossa, mutta näyttöpaikkaa NHL:ssä ei auennut. Parhaalla AHL-kaudella kertyi 76 otelussa pisteet 46. Omskissa Pokalta odotetaan varmasti paljon, ja myös vastuuta on tulossa.
Vierasjoukkue HC Sotshi on sen sijaan hakenut peliään viimeisten harjoituspelien aikana. Neljä viimeistä ottelua ovat päättyneet tappioon. Lisäksi Sotshin vastustajatkaan eivät ole olleet kummoisia SKA:ta lukuunottamatta. Kuun alussa Sotshi voitti peräti Kazanin, mutta yksittäisiin ensimmäisiin harjoitusotteluihin ei kannata turhan paljon katsoa. SKA:ta vastaan Sotshi piti pelin yllättävn kauan tasaisena, mutta SKA lopulta voitti ottelun 2-0.
Maanantain ottelun suosikki on kotijoukkue Omsk. Joukkueiden nykykunto on aivan erinlainen. Viime kaudella molemmat putosivat ensimmäisellä kierroksella. Tulevalla kaudella Omsk on arvioitu top 8 joukkueeksi, kun taas Sotshi on arvioitu vasta sijalle 18. Näiden seikkojen perusteella lapulle Omskin voitto.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ