to 23.08. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Liiga | Ennakkosuosikkien päivä

Torstaina kotimaisen Liigan joukkueet jatkavat harjoitusotteluitaan. Kärpät kohtaa Sportin Oulussa ja KalPa matkustaa SaiPan vieraaksi Lappeenrantaan.
Kärpät – Sport: Kärpät on aloittanut kauden vahvasti, kahdesta harjoitusottelusta yhtä monta voittoa. KalPa kaatui 4-1 ja ruotsalainen Luleå 4-0. Kärppien pelikin näyttää yllättävän hyvältä ottaen huomioon, että kausi on vasta alussa. Ari-Pekka Pajuluoman luotsaama Sport on kokenut uudistuksen. Pelaajisto on uudistunut todella pitkälti ja tulokset ovat ymmärrettävästi vielä tässä vaiheessa kautta olleet vaisuja. Sport on pelannut viisi ottelua ja hävinnyt niistä neljä, maalierolla 5-12. Sport tulee taistelemaan säälipleijaripaikasta tällä kaudella mutta tällä hetkellä joukkueesta ei ole haastamaan Kärppiä. Tästä ottelusta otetaan edellämainituin perustein peleihin mukaan Kärpät -1.5 kertoimella 1.85.
SaiPa – KalPa: SaiPa on satsannut paljon tähän kauteen, kun seuralle tulee 70 vuotta mittariin. Isoin pelaajabudjetti vuosiin ja joukkue näyttää hyvältä ainakin paperilla. SaiPa on suoriutunut kelvollisesti harjoitusotteluistaan. Tappio Severstal:lle, voitot KooKoosta ja Jukureista. KalPan harjoituskausi on ollut vaisu, kun se on voittanut neljästä ottelustaan vain yhden mestisseura IPK:ta vastaan. Edellinen tappio tuli eilen Ruotsin Allsvenskanin Karlskronaa vastaan lukemin 1-3. KalPalla on loukkaantumisia ja se ei ole päässyt yhteenkään harjoitusotteluun hyvällä kokoonpanolla, eikä tule pääsemään tänäänkään. SaiPa antaa kovemman vastuksen tänään, mitä Karlskrona antoi eilen, joten SaiPan voitto 1.88 kertoimella on ehdottomasti otettava peleihin mukaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ