ke 22.08. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Jääkiekko | Pelikaanin lento takkuilee

Tänään harjoitusotteluja pelataan mm. Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä. Joukkueet ovat olleet kasassa jo jonkin aikaa kesätauon jälkeen, joten peli alkaa pikkuhiljaa paranemaan.
Lahdessa pelataan tänään Jypin ja Pelicansin välinen ottelu. Ottelussa on mielenkiintoista mm. se, että molempien joukkueiden penkin takana on vaihtunut päävalmentaja viime kaudesta. Pelicans aloitti harjoituskaden todella väkevästi Raumalla. Lahtelaiset voittivat Pitsiturnauksen pitämällä maalinsa puhtaana koko turnauksen ajan. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että kyseessä olivat ensimmäiset pelit sitten viime kauden joten joukkueiden kokoonpanot esimerkiksi vaihtelivat rajujsti. Tämän jälkeen Pelicansin kuntokäyrä on ollut laskeva. Nimittäin Pitsin jälkeen Pelicans on hävinnyt sekä Hifkille, että Ilvekselle.
Vierailija JYP ei osallistunut Pitsiturnaukseen. Jyväskyläläiset ovat pelanneet harjoituskaudella kaksi harjoitusottelua, joista saldona on tappio HPK:lle sekä voitto Kalpasta. Kuten monen muunkin joukkueen, niin myös Jypin kokoonpano on elänyt paljon harjoituskaudella. Alkavalla kaudella JYP lukeutuu suosikkien joukkoon. Lisäksi JYP puolustaa CHL:n voittoa.
Illan kamppailusta on lupa odottaa tiukkaa. Pelicans on Ville Niemisen alaisuudessa näyttänyt hyvältä joukkueelta. Joukkueiden ero pelaajamateriallissa, sekä kokemuksessa kääntää kuitenkin vaa’n Jypin puolelle.
Ruotsissa puolestaan toisiaan vastaan pelaavat Skellefteå AIK sekä Luleå HF. Kotijoukkue Skellfteå oli viime kaudella finaalissa Växjöä vastaan. Vierasjoukkue Luleån kohtalona puolestaan oli pudota jo neljännesvälierissä, vaikka joukkue olikin runkosarjan seitsemäs. Molemmat joukkueet ovat pelanneet yhden harjoitusottelun. Skellfteå voitti rutiinilla divarissa pelaavan Björkloven. Luleå puolestaan kävi pelaamassa Oulussa Kärppiä vastaan. Ottelun voitti Kärpät. Näistä lähtökohdista lähdetään siis tämän illan kamppailuun. Kertoimissa Skellfteå saa melkein kahden kerrointa, joka kelpaa peleihin.
KHL joukkueet ovat jo ehtineet pelata useamman harjoitusottelun. Latviassa pelaavat tänään Dinamo Riika ja Lokomotiv Yaroslava. Kotijoukkue oli viime kaudella koko sarjan heikoin. Yaroslav oli puolestaan playoffien toisella kierroksella SKAta vastaan. Näistä lähtökohdista vierailijat ovat selkeä suosikki. Sen sijaan kun katsotaan joukkueiden otteita harjoituskaudella, niin huomataan että Riika on ollut yllättävän hyvä. Viidestä harjoituspelistä Riika on hävinnyt ainoastaan kerran. Yaroslav on kuudesta pelistä hävinnyt kolmesti. Huomioitavaa tosin on se, että Yaroslavin vastustajat ovat olleet kovempia. Kertoimissa Riikan hyvä harjoituskausi kuitenkaan näy, mikä antaa hyviä peli mahdollisuuksia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ