ke 22.08. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: KalPa – Karlskrona | KalPa ei pääse tästä helpolla

Lätkäseurojen harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona KalPan ja ruotsalaisen Karlskronan iskiessä yhteen kello 18.30. KalPan halliremontin takia ottelu pelataan Suonenjoella.
KalPa lähtee otteluun varmasti heikolla kokoonpanolla, koska sairastuvalla on ainakin 5 pelaajaa (Joni Ikonen, Alexandre Texier, Mikael Seppälä, Valtteri Parikka ja Alexander Ruuttu). Lisäksi poissa joukkueen kaksi kärkisentteriä Jaakko Rissanen ja Balazs Sebok. KalPan rosteri ei ole kaikista levein, ja KalPa lähteekin otteluun ainoastaan 10 hyökkääjällä. Nuoret tulevat saamaan mahdollisuutensa näissä otteluissa. KalPalla on alla kolme ottelua, tappio Kärpille ja JyPille, voitto IPK:sta.
Karlskrona pelaa tulevalla kaudella Ruotsin kakkosliigaa Allsvenskania. Ruotsin kakkosliiga on Mestistä kovempi sarja, ja Karlskrona on sarjansa parhaita joukkueita. Joukkueen taso vastaa suunnilleen Liigan häntäpään joukkueiden tasoa. Karlskrona avaa kautensa tässä ottelussa, joten pelituntumassa antavat KalPalle hieman eteen tässä.
KalPan poissaolojen ja kertoimien takia lähdetään tässä kohtaa ruotsalaisten kelkkaan. Kokoonpanojen odottaisin olevan suunnilleen samantasoiset, KalPan pelit eivät ole vakuuttaneet ainakaan toistaiseksi. Asettaisin itse prosentit 45-25-30. Kertoimissa tuplamerkki x2 antaa maukkaan kertoimen 2,25, arvioin sen osuvan noin 55% todennäköisyydellä. KalPalle tarjolla on alikerrointa.
Toinen peli-idea tähän kohtaan on alle 4.5 maalia kertoimella 2.16. KalPa tehnyt liigaseuroja Kärppiä ja JYP:iä vastaan yhteensä yhden maalin, ja Karlskronan aloittaessa kauttaan uskoisin maalien olevan tiukassa pelin ollessa melko sekavaa ja ylivoimien huonoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ