ti 21.08. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: KHL | KHL-joukkueet vastaan Keski-Euroopan joukkueet

Kiekko putoaa jäähän monessa eri paikassa, kun Eurooppalaiset joukkueet hakevat pelituntumaa ennen kauden alkua.
Maanantaina toisensa kohtaavat mm. Slovan Bratislava sekä Kometa Brno. Joukkueet ovat jo kertaalleen pelanneet vastakkain aiemmin tässä kuussa. Silloin Bratislava voitti ottelun lukemin 5-2.
Kotijoukkue Slovan Bratislava lukeutuu KHL:n heikompiin joukkueisiin. Viime kaudella se oli Läntisen konferenssin toiseksi heikoin joukkue, taakse jäi ainoastaan Dinamo Riika. Kometa Brno sen sijaan kuuluu kotimaansa parhaimpiin joukkueisiin. Viime kaudella Brno voitti Tšekin Extraliigan.
Vaikka Brno on omassa liigassaan parhaimpia, ja Bratislava heikoimpia, niin silti kotijoukkue lähtee tähän otteluun suosikkina. Extraliigan ja KHL:n välinen kuilu on kuitenkin melko iso. KHL on Euroopan suurin liiga ja Extraliiga on selvästi esimerkiksi kotimaista Liigaakin heikompi tasoisempi
Tiistaina toisensa puolestaan kohtaavat Ak Bars Kazan sekä HC Davos. Viime kauden mestari Kazan on KHL historian menestyneimpiä seuroja, viime kaudella finaalissa kaatui perinteinen Venäläisseura TsSKA Moskova. Vastustaja HC Davos on niin ikään perinteikäs seura, joka on voittanut Sveitsin NLA-sarjan 6 kertaa 2000-luvulla. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi pudoten puolivälierissä.
Tiistain otteluun Kazan on asetettu selväksi suosikiksi kertoimien valossa, joka on perusteltua. Kazan lukeutuu KHL:n parhaimpiin ja Davos oli NLA:ssa ainoastaan keskikastin joukkue viime kaudella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ