la 11.08. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: KHL | Kotijoukkueet vahvoilla

Khl kausi lähenee, ja suuri osa joukkueista ovat ehtineet pelata jo useamman harjoitusottelun. Muutama joukkue on pelannut Suomessakin Jokereita sekä Liigajoukkueita vastaan.
Yksi vakuuttavimmista joukkueista harjoitusotteluissa on ollut Jekaterinburg, joka on voittanut kaikki kuusi pelaamaansa harjoitusottelua. Lauantaina Jekaterinburg kohtaa klo 15 pelattavassa ottelussa Dinamo Minskin, joka ei missään nimessä lukeudu liigan kovimpiin joukkueisiin. Viidestä harjoutusotteluista saldona on ainaoastaan yksi voitto. Viime kaudella valko-venäläiset olivat konfrenssissaan sijalla 10. mutta eroa pudotuspelehin oli kuitenkin 10 pistettä. Kertoimissakin Jekaterinburg on ottelun selkeä suosikki ja ihan syystä. Lapulle kuitenkin lähdetään hakemaan parempaa kerrointa, joten otetaan peleihin Jekaterinburg -1,5.
Klo 19.00 alkaa puolestaan ottelu Nizhni Novgorodin sekä Spartak Moskovan välillä. Kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut kesän harjoitusotteluissaan. Molemmat joukkueista olivat viime kaudella pudotuspeleissä, mutta putosivat jo ensimmäisellä kierroksella. Otteluun suosikkina kuitenkin lähtee kotijoukkue Nizhni Novgorod. Se on joukkueista selkeästi laadukkaampi nippu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ