su 26.08. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: KHL | SKA jyrää Sotshin yli

Sunnuntaina on jälleen jääkiekon harjoitusottelujen vuoro. Lahdessa Cheek sammutti eilen mäkimontun valot, mutta jäkiekkoareenoilla valot palavat paikoin todella kirkkaasti.
SKA Pietari – HK Sotshi klo 19:30
SKA on harjoitusotteluissaan näyttänyt parastaan. Se on voittanut kaikki harjoituspelinsä varsin vakuuttavasti. Viime kaudella tie tyssäsi konfrenssi finaaliin, mutta tällä kaudella Pietarilaiset varmasti haluavat pelata jälleen finaalissa.
Vierasjoukkue Sotshi putosi viime kaudella Jokereille ensimmäisellä kierroksella. Harjoitusotteluissa meno on ollut viime kauteenkin nähden melko takkuista. Yksittäisiä onnistumisia on tullut, mutta kokonaisuudessaan tulokset ovat olleet heikkoja. Viime ottelussaan Sotshi hävisi Kiinalaiselle Kunlunille, jonka SKA oli aiemmin voittanut 4-1. Joukkueet kohtasivat muutama viikko takaperin, tuolloin SKA oli selkeästi parempi.
Joukkueiden tasoero on huima, ja jos katsotaan joukkueiden pelivirettä, niin ero on melkein vieläkin selkeämpi. Sotshi oli viime kaudellakin epätasainen joukkue, eikä tahti näytä muuttuneen. SKA tulee jyräämään Sotshin yli selvin luvuin. Lapulle siis SKA tasoituksella.
Dinamo Riika – HC Davos klo 17:00
Davos pelaa tänään jälleen KHL-joukkuetta vastaan. Kyseessä on jo viides harjoituspeli Venäjän liigan joukkuetta vastaan. Edellisistä peleistä KHL-joukkueita vastaan taskussa on ainoastaan yksi voitto muutenkin heikosti pelannutta Dinamo Minskiä vastaan.
Kotijoukkue Riika on sen sijaan esittänyt harjoitusotteluissaan varsin pirteitä otteita. Edellisessä pelissä tämän sai kokea hallitseva mestari Kazan, joka joutui nöyrtymään jatkoaika tappioon. Viime kaudella joukkue oli konfrenssissään viimeinen.
Illan kamppailuun kotijoukkue Riika lähtee suosikkina. Davos on saanut kokea, että KHL:ssä joukkueet ovat pykälän verran kovempia, kuin muualla Euroopassa. Suurimmaksi osaksi rahan takia. Toki tasoerot ovat todella valtavat KHL:n sisällä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ