pe 10.08. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Liiga | Kärpät is back to business

Liigakausi starttaa noin kuukauden päästä, ja tänään jäällä nähdäänkin useampia liigajoukkueita ottamassa mittaa toisistaan.
Oulussa mittaa toisistaan ottavat Kärpät ja Kalpa. Kyseessä on molemmille kauden ensimmäinen harjoitusottelu. Viime kauden mestari Kärpät lähtee tulevaankin kauteen suurin odotuksin. Kärpät menetti liudan viime kauden avainpelaajiaan, mutta jalkeilla on silti kohtalaisen kova joukkue. Joukkue sai tulevaksi pari kovaa paluumuuttajaa, kun joukkueeseen liittyivät Atte Ohtamaa sekä Mika Pyörälä.
Vierasjoukkue Kalpa oli toissa kaudella aina finaalissa asti, mutta viime kaudella tie tyssäsi puolivälieriin. Joukkue menetti kauden päätteeksi mm. viime kauden parhaan pelaajansa, puolustaja Matthew Maionen sekä Santeri Lukan. Sen sijaan puolustaja Ryan Wilson jatkaa Kuopiossa. Muutenkin joukkue on pysynyt hyvin kasassa.
Kertoimien valossa selkeä suosikki on kotijoukkue Kärpät. Lisäksi Kärpät lähtee otteluun paremmalla kokoonpanolla. Ottelusta on kuitenkin perustelua hakea vierasvoittoa lapulle. Kyseessä on kuitenkin molemmille kauden ensimmäinen harjoitusottelu, joten kokoonpanot ja koostumukset varmasti elävät. Kärpiltäkin lähti monta kovaa pelaajaa viime kauden päätteeksi.
Porissa vastakkain asettuvat Ässät ja Sport. Molemmat olivat viime viikolla Pitsiturnauksessa, joten molemmilla joukkueilla on jonkin verran pelituntumaa. Raumalla molemmat joukkueet hävisivät molemmat pelinsä. Sport kuitenkin taisteli isompiaan vastaan melko hyvin, vaikka maaleja ei syntynytkään. Turnauksen voittaneelle Pelicansillekin Sport hävisi ainoastaan 1-0. Ässät puolestaan hävisi Lukolle sekä Jukureille. Tässäkin ottelussa kertoimet ovat selvästi kotijoukkueen puolella, joten lapulle lähdetään hakemaan vierasvoittoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ