ke 15.08. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Liiga & KHL | Kerho hakee voittoa Jyväskylästä

Jääkiekossa nähdään tänään roppakaupalla valmistavia otteluja tulevaa kautta varten. Erityiseti KHL-joukkueet ovat pelanneet todella paljon harjoitusotteluja, mutta myös Liiga-joukkueet ovat jo pelanneet muutamia otteluja.
Sveitsissä pelataan ottelu HC Davosin ja TsSka Moskovan välillä. Kotijoukkue Davos oli viime kaudella Sveitsin liigan puolivälierissä, kun taas vierailijat Moskovasta olivat KHL:n finaalissa. Ottelun suuri suosikki on TsSka. Sillä on huomattavasti laadukkaampi joukkue, joka lukeutuu KHL:n parhaimpiin. Kertoimissakin TsSka on selvä suosikki. Suoran voiton kerroin on kuitenkin melko matala. Lapulle voidaankin ottaa ottelun maalit alle 5,5 sekä TsSka -1,5. TsSka on erittäin kurinalainen joukkue, joka myös puolustaa todella tiiviisti. Tästä osoituksena mm. Pietarin SKA:n voittaminen konfrenssi finaalissa.
Tänään klo 18.30 Jyväskylässä nähdään mielenkiintoinen ottelu Jypin ja HPK:n välillä. Kyseessä on ensimmäinen ottelu Jyväskyläläisille. Viime kaudella JYP pelasi ajoittain todella hyvää lätkää, josta osoituksena mm. CHL:n voitto. Pudotuspeleissä tie nousi kuitenkin pystyyn jo puolivälierissä Hifkiä vastaan. Kauden päätteeksi päävävalmentaja Marko Virtanen sai lähteä. Tilalle otettiin, ehkä hieman yllättäen Lauri Merikivi. Kyseessä on Merikiven ensimmäinen ottelu Liiga-seuran päävalmentajana. Viime kauden pelaajista lähtivät mm. Liigan pistepörssin voittanut Antti Suomela sekä Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen. Nämä pelaajat olivat viime kaudella erittäin tärkeässä roolissa.
Vierailija HPK on jo pelannut yhden harjoitusottelun KHL-joukkue Sibir Novorbirskiä vastaan. Tuon ottelun HPK voitti hieman yllättäen lukemin 5-1. Sibir oli kuitenkin ottelussa liikkeellä kovalla kokoonpanolla. Muutama päivä ennen Sibir voitti lähes samalla kokoonpanolla Jokerit lukemin 2-4. Viime kausi oli HPK:lle todella kakksijakoinen. Alkukaudesta ei oikein mikään sujunut, mutta loppukaudesta joukkue oli sarjan parhaimmistoa. Kiri ei kuitenkaan riittänyt pudotuspeleihin asti. Viime kaudesta joukkue on pysynyt kohtuullisen hyvin kasassa. Viime ottelussa Kerhon 2. kenttä Cornet, Leino, Innala oli erittäin pirteä koostumus.
Kertoimet ovat ottelussa selkeästi kotijoukkueen puolella, mutta mielestämme tämän hetkinen JYP ei ole noin suuri suosikki. JYP on muuttunut viime kaudesta enemmän, ja HPK ei ole niin huono joukkue mitä viime kauden sarjataulukko näyttää. Näiden takia lapulle lähtee HPK.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ