to 16.08. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Liiga & KHL | Satakunnan derby Vaasassa

Tänä iltana pelataan harjoitusotteluja mm. Vaasassa, jossa käynnistyy Vaasa Cup nimeä kantava turnaus.
Salossa puolestaan toisistaan ottavat mittaa viime kauden välieräjoukkueet, eli TPS ja Tappara. Viime kauden sarjassa Tappara oli parempi otteluvoitoin 4-0. Ottelusta on lupa odottaa tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet osaavat tehdä maaleja, ja koska kyseessä on harjoitusottelu niin maaleja todennäköisesti myös tänään nähdäänkin. Kokoonpanoissa on tänään kuitenkin selkeä ero Tamperelaisten hyväksi, joten lapulle Tapparan voitto.
Helsingissä vastakkain asettuvat Jokerit ja Pietarin SKA. SKA oli viime vuonna aina Konfrenssi fiinaaleissa asti, jossa TsSka Moskova oli kuitenkin parempi. Ennen SKA sarjaa TsSka oli kaatanut Jokerit. Joukkueiden välillä on iso ero oikeastaan kaikilla osa-alueilla SKA:n hyväksi, ja lisäksi SKA on ehtinyt pelata jo neljä voitokasta harjoitusottelua Jokereiden kahta ottelua vastaan. Kertoimissakin SKA on ottelun suosikki, mutta SKA:n kerroin on silti todella pelattava.
Vaasan turnaus käynnistyy Satakunnan derbyllä Ässät – Lukko. Joukkueet kohtasivat Pitsiturnauksessa, jolloin Raumalaiset olivat niukasti parempia 2-1. Kumpikaan joukkue ei ole säväyttänyt harjotuskaudella. Ässät ei ole voittanut ainuttakaan ottelua, ja Lukko on hävinnyt kaksi kertaa tepsille lukemin 5-2. Ässät saa otteluun takaisin Sami Lähteenmäen. Lisäksi Jesper Kotkaniemi pelaa viimeisen ottelunsa ennen Montrealin leiritystä. Lukon Simo-Pekka Riikola on puolestaan sivussa pari kuukautta.
Ottelussa kohtaavat kaksi alavireistä joukkuetta. Kumpikaan ei lukeudu alkavan kauden suosikkien joukkoon. Vaikka kyseessä on vain harjoitusottelu, niin Satakunnan derby asetelma tuo aina oman lisänsä näihin peleihin. Tässä ottelussa kummallakaan ei tosin ole kotiyleisön tukea takanaan. Ässät oli ensimmäisessä ottelussa vain niukasti huonompi, joten Porilaiset varmasti haluavat voittoa enemmän. Lisäksi Lukon peli ei ole viimeisessä kahdessa pelissä ollut parhaassa formissaan, varsinkaan puolustussuuntaan. Tämän takia lapulle Porilaisten voitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ