su 05.08. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Nizhny Novorgorod-Dinamo Minsk | Khl kausi lähenee

Venäjällä ja muualla Euroopassa valmistaudutaan kovaa vauhtia kauden alkuun. Seurojen välisiä ystävyysotteluja pelataan kovaan tahtiin ympäri Eurooppaa.
Sunnuntaina klo 19.00 alkaen toisiaan vastaan mittelevät Nizhny Novorgorod sekä Dinamo Minsk. Kotijoukkue Nizhny oli viime kaudella peräti konfrensinsa neljäs runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä matka tyssäsi jo ensimmäisellä kierroksella. Dinamo Minsk sen sijaan jäi ulos pudotuspeleistä ollen konfrenssinsa 10. Eroa playoffviivan paremmalle puolelle oli kuitenkin selvästi. Tulevalla kaudella molempien tavoite on varmasti pudotuspeleissä.
Illan otteluun suosikkina lähtee Nizhny, materiaalinsa ja kotiedun turvin. Perinteisesti harjoitusmatseissa ei pelata aivan samalla tavalla kuin sarjapeleissä, joten maaleja voidaan nähdä. Lisäksi erilaisia ketjukoostumuksia varmasti kokeillaan pelin aikana, joka tuo oman lisämausteensa peliin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ