pe 03.08. klo 12:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: Pitsiturnaus | Kotimainen kiekkokausi käyntiin

Perjantaina polkaistaan kotimainen kiekkokausi käyntiin Raumalla perinteisen Pitsiturnauksen merkeissä. Näin aikaisessa vaiheessa joukkueiden peli on vielä hakemista, mutta turnaus kuitenkin antaa joukkueille arvokasta informaatiota tulevaa kautta silmällä pitäen. Huomioitavaa on myös, että Pitsiturnauksessa peliaika on paljon lyhyempi kuin normaalisti (2x15min).
Kahtena edellisenä vuonna Raumalla on juhlinut TPS, joka lähtee alkavaan kauteen taistelemaan kärkisijoista. Muut turnauksen joukkueet ovat Lukko, Pelicans, Ässät, Jukurit ja Sport. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon eli alkusarjassa pelataan kuusi ottelua yhteensä.
Koska peliaika on ainoastaan 2x15min ja kyseessä on puhtaasti harjoitusturnaus, niin pelitarjonta on kapea. Coolbetilläkin on mahdolllista veikata ainoastaan lopputulosta.
Pelit aloittaa Pelicansin ja TPS:n välinen kohtaaminen klo 09.00. Viime kaudella Tps oli joukkueista selkeästi parempi, mutta keskinäiset kohtaamiset olivat tasaisia. Tähän kauteen Pelicans lähtee todella uudistetulla ryhmällä valmennusta myöten. Myös TPS on kokenut muutoksia, kun kokenut kaarti joko lopetti tai vaihtoi maisemaa. TPS on kuitenkin joukkueista laadukkaampi ja sen paketti on varmastikin paremmin kasassa kauteen lähdettäessä. Lapulle siis TPS kertoimella 2,23.
Toinen poiminta tulee ottelusta Ässät-Jukurit, joka alkaa klo 12.45. Viime kaudella Ässät oli joukkueista parempi. Ässät kuitenkin menetti ison liudan ns. ykköskorin pelaajia, joten peli voi olla vielä hakemista. Jukureiden puolelta puolestaan ainoastaan neljä pelaajaa ja valmennus lähtivät muualle. Jukureiden nuori pelaajarinki on siis kokenut vähemmän muutoksia, joten Jukureilla on ehdottomasti paikka yllättää. Joten lapulle rohkeasti Jukurit kertoimella 3,90.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ