la 25.08. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ystävyysottelut: TsSKA Moskova – Spartak Moskova | Moskovalaiset tulessa

Lauantaina vuorossa jälleen tukku harjoitusotteluja. Yhtään Liiga-joukkuetta ei areenoilla lauantaina näy, mutta muualla pelataan otteluja senkin edestä. Esimerkiksi kaikki kolme Moskovalaisseuraa hakevat pelivirettään. Joillakin on luonnollisesti pelinsä kanssa hakemista hieman enemmän kuin toisilla.
TsSKA Moskova – Spartak Moskova klo 19:30
Moskovassa pelataan lauantai-iltana paikkalliskamppailu, jossa moskovalais joukkueista pelaavat TsSKA ja Spartak. Edellä mainittu kotijoukkue on joukkueista huomattavasti laadukkaampi nippu. Joukkueet kohtasivat toisensa viime keväänä pudotuspeleissä, ja silloin kyyti oli Spartakin kannalta ajoittain todella kylmää. Ottelusarja oli ohi neljässä pelissä, ja Spartakin kesäloma alkoi.
Katsomalla joukkueiden viime aikaisia pelejä ja keskinäisiä kamppailuja huomataan yksi todella mielenkiintoinen fakta, joka liittyy joukkueiden maalimääriin. Spartakilla on nimittäin keskinäisissä otteluissa ollut ruuti todella märkää. Viimeisimmän kerran Spartak on tehnyt TsSKA:n verkkoon yli kaksi maalia vuoden 2016 alussa. Siinä välissä otteluja on ehditty pelata melko runsaasti. Tähän vielä lisätään, että TsSKA on tunnetusti muutenkin hyvä puolustamaan, ja Spatakin vire harjoituskaudella on ollut vaisu. Näihin poimintoihin perustuen Spartak alle 1,5 maalia yli kahden kertoimella kuulostaa hyvältä.
Samaisesta ottelusta voidaan pomia myös TsKSKA -1,5 maalin tasoituksella. Tälle bookkerit antavat yli 1,90 kerroointa, mikä kuullostaa hyvältä, koska TsSKA:n yli kahden maalin voiton voidaaan olettaa tapahtuvan enemmän kuin kerran kahdesta pelistä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ