to 06.04. klo 20:00

Zalgiris Kaunas - Maccabi Tel Aviv

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaunasiin on moni tullut hirnuen, mutta poistunut vinkuen – niin käy myös Maccabille!

Koriksen Euroliigan rankka runkosarja alkaa olla loppusuoralla, ja tällä viikolla pelataan toiseksi viimeinen kierros. Varsinkin play off -viivalla on sutinaa, sillä joukkueita on tyrkyllä jatkopeleihin enemmän, kun paikkoja on tarjolla vain kahdeksan. Sekä Maccabi Tel Aviv ja tätä isännöivä Zalgiris Kaunas tarvitsevat vielä pisteitä: Maccabi varmistaisi voitolla jo paikan jatkoon, kun taas Zalgiris menettää pelin, jos häviää ja samalla Baskonia ja Fenerbahce voittavat omat pelinsä.

Zalgiris on pysynyt jatkopelikuvioissa mukana voittopuolisesti hyvällä kotimenestyksellään: Kaunasissa ovat joutuneet maistelemaan tappioita monet Euroliigan kärkijoukkueetkin. Viime viikolla Valencialla ei ollut Kaunasia vastaan mitään saumaa, sillä espanjalaiset joutuivat kotimatkalle yli 20 pisteen tappiolla. Zalgirisin pakki toimii kotona mainiosti, ja Iggy Brazdeikis on loistavassa iskussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pablo 🏀

@PabloPeerez20

Pablo 🏀

@PabloPeerez20
⏰⏰PREVIA EUROLIGA JORNADA 33.
Llegamos a unas de las jornada clave para la euroliga, repasamos los 4 partidos clave que decidirán que equipos entran en playoffs.
JORNADA EMOCIONANTE ESTA SEMANA👇
ZALGIRIS VS MACCABI.
Los lituanos necesitan ganar y esperar la derrota de Baskonia. Hay dos puntos a favor para Zalgiris en este partido, jugar contra un equipo ya clasificado y el ambientazo del Zalgiris Arena, que es un fortín esta temporada.

Maccabi on ollut vielä illan isäntiäkin kotiriippuvaisempi, sillä kotona joukkue on voittanut kuudestatoista ottelustaan neljätoista. Vieraissa puolestaan voittoja on kertynyt vasta viisi kappaletta. Israelilaiset ovat nousseet juuri oikeaan aikaan aivan jumalalliseen iskuun, sillä alla on peräti kuusi peräkkäistä voittoa. Päävalmentaja Oded Kattash tiedostaakin Zalgirisilta tulevan kovan haasteen, ja ennakkokommentit ovat olleet varovaisen sorttisia.

Vetoihin lähtee Maccabin voittoputkesta huolimatta kotivoitto tasoituksella – vedon voittoon vaaditaan vähintään kolmen pisteen voitto. Molemmat ovat menestyksestä kotiparketillaan, ja tässä ottelussa Zalgirisin on pakko menestyä. Galaksino pistää parasta pöytään, ja yhdessä uusille asiakkaille tarjottavan ilmaisvedon kera tämä on suorastaan kermainen paketti!

Näin teet tällä vedolla 45,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kaunasille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kaunas Zalgiris -2,5 pts 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.