Mestarien liiga ti 19.07. klo 19:00

Zalgiris - Malmö FF

Malmö jyrää luokallaan!

Mestarien liigan toisella karsintakierroksella arpa on heittänyt vastakkain Liettuan mestarin Zalgiriksen sekä läntisen naapurimaan hallitsevan mestarin Malmö FF:n. Viime kaudellahan Malmö meni UCL:ssä aina lohkovaiheeseen asti, ja vaikka siellä kyyti oli kylmää, on kyseessä saavutus, josta liettualaiset voivat vain unelmoida. Tasoeroa joukkueiden välillä löytyy useampikin luokka.

Zalgiris johtaa Liettuan pääsarjaa, vaikka sillä on pari ottelua vähemmän pelattuna kuin kakkosena olevalla Hegelmannilla. Tämän kuun puolella Zalgiris on pitänyt taukoa sarjapeleistä, ja pelasi ensimmäisellä UCL-karsintakierroksella kosovolaista FC Balkania vastaan. Jatkopaikka ei ratkennut kotipelissä varsinaisella peliajalla, vaan hallinnasta huolimatta toiselle kierrokselle oikeuttanut osuma syntyi vasta jatkoajalla. Nyt vastus kovenee oleellisesti ensimmäisestä kierroksesta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Malmö meni islantilaista Vikinguria jatkoon yhteismaalein 6-5, vaikka toisen ottelun jälkimmäisen puoliskon alussa ero oli jo kolme maalia. Kotoisessa liigassa maaleja on nähty Malmön peleissä oleellisesti vähemmän: omiin on esim. mennyt keskimäärin vain 0,80 maalia per ottelu. Malmössä on käynyt ovi molempiin suuntiin, mm. Antonio Colak menetettiin Rangersiin. Pari loukkaantumistakin on, mutta kentälle saadaan silti säällinen kokoonpano.

 

Zalgirisilla on hyvä kokoonpanotilanne, mutta perusluokassa isännät tosiaan joutuvat antamaan eteen. Niinpä joka osa-alueella vahvempi Malmö saa vierastipsin. Ensimmäisessä osaottelussa ei ole pakko voittaa, mutta kyllähän se urakan helpommaksi tekee. Siispä Malmö salkkuun, ja kompakti bonari BetTargetilta himaan!

10 euroa pelirahaa