Mestis ke 28.12. klo 18:30

Zemgale - Kiekko-Pojat

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kiekko-Pojat maailmalla ja Mr Green kassalla – tämä sopii meille!

Latvialainen Zemgale on tahkonnut nyt kotoista Mestistämme syyskauden ajan. Otteluita on kertynyt kaksikymmentä, ja niistä on onnistuttu niistämään kuusitoista pistettä. Tekemistä on ollut etenkin maalinteon kanssa, vaikka taistelun puutteesta tai latteasta kotitunnelmasta ei latvialaisia voi syyttää. Vieraaksi saapuu Kiekko-Pojat, jonka otteet hieman vaihtelevat, mutta hyvänä päivänä joensuulaiset voittavat Mestiksessä kenet tahansa.

Viime ottelut Zemgalelle on tullut lunta tupaan, sillä IPK ja RoKi olivat kotonakin aivan liian kovia vastustajia. Kiekko-Vantaalta onnistuttiin sen sijaan ottamaan yksi voitto. RoKi pelasi ensimmäisessä ottelussaan Zemgalea vastaan ehkä kauden parhaan pelinsä, ja siinä kyydissä ei Zemgalella ollut minkäänlaista sanomista. Perustasossa ollaan siis pari potkua jäljessä, vaikka kotona pieni aski ehkä hieman puntteja voikin tasoittaa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Kiekko-Pojat pelasi ennen joulutauko todella kipakan kolmipäiväisen vieraskiertueen, jonka paras peli osui viimeiseksi: mukaan lähti kolme pistettä Mestistä suvereenisti johtavalta Kiekko-Espoolta. Tekeminen on ollut muutenkin hyvää: ainoa huonompi esitys osui edelliselle päivälle Kiekko-Vantaata vastaan. Tällä palstalla on aikaisemminkin tullut hehkutettua nykyistä Jokipoa, ja kehut jatkuvat edelleen.

Mestis

@Mestis
🚨 Kusy kiskaisee Kiekko-Poikien illan ensimmäisen osuman!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Jos Joen kaupungista päästään Latviaan ilman kommelluksia ja hyvällä sykkeellä, tulee Kiekko-Pojat voittamaan ottelunsa hyvänlaisella prosentilla. Ensimmäiseen matsiin otetaan lisää vipua tasoitusvedolla, jonka osumiseen tarvitaan kahden maalin voitto. Mr Green on hieman kassalla kertoimineen tämän homman kanssa, ja meillehän se sopii.

Kertoimet ottelulleHK Zemgale/Llu - JoKP28.12.2022