su 09.06. klo 15:30

Zverev - Alcaraz

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muhiiko Ranskan avointen finaalissa yllätys? Alcarazille luvassa lisää vaikeuksia!

Upea finaalisunnuntai häämöttää Roland-Garrosissa, jossa Ranskan avoimet paketoidaan upean turnauksen tahkonneiden Alexander Zverevin sekä Carlos Alcarazin kohtaamisessa. Maailmanlistalla kolmantena oleva espanjalainen joutui todella koville Jannik Sinnerin kanssa välierissä, mutta pystyi selvittämään ongelmansa. Zverev puolestaan pelasi kovassa paikassa turnauksen laadukkaimman ottelunsa ja antoi kyytiä Casper Ruudille pienen alkukankeuden jälkeen oikein huolella.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Alcarazille ei ole helppoa finaalia tulossa – se on selviö. Zverev on jo aiemmin osoittanut kykynsä ja nyt mies on palannut absoluuttiselle huipputasolle. Tässä turnauksessa saksalaisen tekeminen on ollut kokonaisvaltaista ja vahvuudet ovat toimineet loistavasti. Ruudia vastaan mies paukutti peräti 19 ässää, teki ainoastaan 24 helppoa virhettä ja pystyi dominoimaan myös palautuspelaamisessa.

Roland-Garros

@rolandgarros
"I'm happy to be in a Grand Slam final and give myself the best chance to win on Sunday."

Here's the Zverev's post-match interview 🎙️

#RolandGarros

21-vuotiaalla espanjalaisella oli hieman enemmän haasteita Sinnerin kanssa. 3–2-voittoon päättyneessä kamppailussa Alcaraz onnistui roikkumaan mukana, mutta helppoja virheitä tuli peräti 44 ja ykkössyöttö tipahti ruutuun ainoastaan 56-prosenttisesti. Ennen välieräänsä Alcaraz oli esiintynyt läpi turnauksen todella korkealla tasolla ja edennyt voitosta voittoon jopa hämmästyttävän helposti. Tuleeko noutaja kalkkiviivoilla?

Zverev on Uhmapelaajien mielestä rankasti aliarvioitu. Vaikka Alcaraz on lyhyessä ajassa marinoitunut isojen turnausten finaaleissa, on 27-vuotias saksalainen kuitenkin kokeneempi. Molemmat herrat ovat pelanneet vahvan turnauksen ja tänä vuonna Ranskan avoimet saavat varmuudella arvoisensa finaalikamppailun. Uhmapelaajien valinta mestariksi on saksalaispelaaja ja lapulle lyödään Zverevin voittoa kovalla kertoimella.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Alexander Zverev” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.