Grand Slam la 08.07. klo 19:30

Zverev - Berrettini

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meneekö monipuolisempi Alexander Zverev menojaan? Lauantai-iltana on tarjolla huippuottelu Wimbledonista!

Alexander Zverev on ollut vakuuttava kahdella ensimmäisellä kierroksella ja kolmannella rundilla edessä on jo mittavampi haaste. Paluuta terävimmälle huipulle virittelevällä saksalaisella ei pitäisi kuitenkaan olla suurta aihetta huoleen Matteo Berrettiniä (ATP 38.) vastaan. Pelaajille yhteistä on rikkonainen lähihistoria, mutta itaialaisella on muutama sellainen kipupiste, joihin Zverev varmasti iskee monipuolisempana pelaajana kiinni.

*Ota vihjeen lopun ohjeilla 25€ ilmaisveto Wimbledoniin.

Berrettinin rystylyönti on ollut murheenkryyni miehelle oikeastaan koko tämän tennisuran ajan. Toki se on parantunut ja nykyisin helppoja virheitä ei tule enää niin paljoa siltä puolelta, mutta kyllä niitä edelleen tulee. Pitkässä paras viidestä -formaatin ottelussa tämä on sellainen seikka, joka erottaa italialaista maailman huipuista melkolailla. On varmaa, että Zverev yrittää painottaa Berrettinin rystypuolelle lyöntejä sekä oikealta että vasemmalta.

Erinomaisesti liikkuva saksalainen ei häviä oikeastaan millään osa-alueella Berrettinille – pikemmin päinvastoin. Italialaisen suurimmat vahvuudet ovat aina olleet syötössä ja kämmenessä, mutta myös Zverev on näissä erinomainen. Kahdessa ensimmäisessä matsissa saksalainen on tykitellyt peräti 33 ässää – Berrettini puolestaan tasan 30. Vastaanottajana laadukkaampana on kuitenkin nähtävä Zverev – eikä vähiten monipuolisemman lyöntikataloginsa ansiosta.

Tällä hetkellä saksalainen on paremmassa iskussa ja selvästi lähempänä paluuta kärkikahinoihin, joihin miehellä on edellytykset jälleen tässä turnauksessa. Nurmi sopii alustana molemmille ja tasaisia hetkiä saatetaan nähdä, mutta lopulta Zverev vetää pidemmän korren. Ei muuta kuin maksimit sisään ja saksalaista tiketille!

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.