Grand Slam ke 05.07. klo 18:30

Zverev - Brouwer

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huipulla tuulee! Zverev on tulossa ryminällä takaisin, mutta kuinka pitkälle riittää Wimbledonissa?

Ottelu siirtynyt tiistailta keskiviikolle.

Kovassa nosteessa olevalla Alexander Zverevillä (ATP 21.) jäi viime vuonna Wimbledon väliin, mutta tällä kertaa Ranskan avoimissa aina välieriin saakka ponnistaneella saksalaisella on sanasensa sanottavanaan. Pitkästä ja ikävästä loukkaantumisesta tälle kaudelle kuntoutuneen pelurin monipuolisuus on huippuluokkaa ja nurmi sopii miehen pelityylille kuin nenä päähän. Kuka tietää – ehkäpä tässä on jopa yksi vahvimmista yllättäjäkandidaateista, kun mietitään koko turnauksen voittoa.

*Noudata ohjeita vihjeen lopussa ja saat ensiluokkaisen 25€ ilmaisvedon Wimbledoniin.

Saksalaistaituri on noussut jo nyt lähemmäs kymmenen sijaa maailmanlistalla loukkaantumisensa jälkeen, kun vielä kaksi Grand Slamia Wimbledon mukaan lukien, on jäljellä. Ennen loukkaantumistaan Zverev oli ehdottomasti maailman viiden parhaan pelaajan joukossa ja lähelle sitä tasoa mies yltää jälleen. Alku nurmikaudelle on ollut kelvollinen ja hyviä esityksiä nähtiin jo Hallen ATP-turnauksessa.

The Tennis Letter

@TheTennisLetter
Alexander Zverev on Wimbledon lifting Russian ban & Rublev:

“I'm going to Wimbledon to play tennis there & not to be a politician… Andrey has spoken out very often against the war. I don't think you can punish him for being born in a country that’s now at war”

Gijs Brouwer (ATP 153.) pudotti karsintafinaalissa suomalaisen Otto Virtasen ja nousi mukaan hienoon turnaukseen. Kaikesta huolimatta 27-vuotias hollantilainen on nähtävä Challenger-tason jyystäjänä, jolla ei juuri mahdollisuuksia yllätykseen maailman huippuihin lukeutuvaa Zvereviä vastaan ole. Brouwer on ehtinyt temmeltää nurmella peräti kolmessa turnauksessa ennen Wimbledonia, joista kahdessa haastajatason turnauksessa on tullut lähtöpassit heti kättelyssä. Sama oli kohtalo myös Den Boschin ATP-kekkereillä.

Uhmapelaajien näkemys on, että Zverev ei pelleile avauskierroksella. Tässä matsissa saksalainen haluaa varmasti ottaa rutiinivoiton ja pitää rasituksen minimissä ennen seuraavaa rundia. Kaavio on sinänsä hyvä saksalaiselle, mutta jo kolmannella kierroksella vastassa lienee todellinen haaste esimerkiksi Matteo Berrettinin tai Alex De Minaurin muodossa. Pelivalinnaksi Zverevin ensimmäisen kierroksen otteluun kelpuutetaan miehen voitto suoraan kolmessa erässä (Erätasoitus – Zverev -2,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.