Grand Slam ti 05.09. klo 03:30

Zverev - Sinner

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carlos Alcarazille etsitään haastajaa! Nappaa 25€ ilmaisveto ja heitä US Open betsit sisään

Pystyykö Alexander Zverev (ATP 12.) horjuttamaan monipuolisuudellaan Jannik Sinneriä (ATP 6.)? Tulinen ja tasainen kamppailu on varmasti superkaksikon välillä tiedossa. Ottelu tuskin ratkeaa kolmessa erässä, joten tasaisuutta kysytään läpi ottelun ja se ei lähtökohtaisesti ole kummankaan pelaajan vahvuus. Voittaja kohtaa suurella todennäköisyydellä maailman ykkösen Carlos Alcarazin puolivälierissä.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

Zverev on päässyt takaisin sille tasolle, jolla hän ennen viime vuonna Ranskan avoimissa tullutta ikävää loukkaantumistaan pelasi. US Openissa sekä Aleksandar Vukic, Daniel Altmaier että Grigor Dimitrov ovat kaatuneet saksalaispelaajan käsittelyssä – erityisesti viimeisin voitto kokenutta bulgarialaista vastaan oli todella vahvaa menoa. Zverev onnistui nousemaan Dimitrovia vastaan tappiolta voittoon napsimalla kolme viimeistä erää (7–6, 6–1, 6–1).

Sinner on niin ikään näyttänyt lupaavalta viime aikoina. Suurin kysymysmerkki ottelussa Zvereviä vastaan lienee tasaisuuden säilyttämisen lisäksi monipuolisuudessa. Kuten tiedetään, saksalaisvastustajan kikkakirjasta eivät sivut lopu kesken – lyönneissä ja pelaamisessa on runsaasti variaatioita. Italialainen puolestaan profiloituu hieman vahvemmin takakentän tykkinä ja tyylikkäänä peruspelaajana, mihin Zverev pystyy vastaamaan.

Todella kiinnostava kohtaaminen on edessä ja voittajan veikkaaminen on erittäin haasteellista. Kumpi tahansa voi voittaa ottelun, mutta lyhyttä matsia tai läpihuutojuttua tästä väännöstä ei ole tulossa. Zverev on voittanut kaksikon kolme viimeisintä kohtaamista, mutta niistä on kulunut aikaa ja etenkin nuori Sinner on nyt huomattavasti laadukkaampi pelaaja kuin takavuosina. Betsivalinnaksi otetaan yli 37,5 peliä -kohde.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.