LEC pe 16.08. klo 19:00

Vitality - Misfits

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vitality tarvitsee voiton

LECin kesäkauden viimeisen runkosarjan viikonlopun avaavat perjantain osalta Vitality, joka on edelleen tiukasti kiinni playoff-paikassa sekä suurimman osan kesästä tuuliajolla ollut Misfits. Ottelu on totuttuun tyyliin BO1 ja se alkaa 19:00 Suomen aikaa.

Vitality koki viime viikolla kaksi tappiota, ja varsinkin SK:lle kärsitty tappio oli katkera, koska joukkue tarvitsee vielä voittoja varmistaakseen paikkansa jatkopeleihin. Joukkueen mid-pelaaja Jizuken tarvitsee voittaa tänään oma match-uppinsa, mikäli joukkue mielii napata tarvitsemansa voiton ottelusta. Italialaisen onneksi Misfitsin mid-laneri Febiven on kuin varjo entisestään, ja luvassa on keskivertoa helpompi taistelu mid-lanen herruudesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Misfits on marssinut heinä- ja elokuun käytännössä tappiosta tappioon, ja viimeinen viikonloppu ei ole todennäköisesti tuomassa helpotusta joukkueen ahdinkoon, vaan katseet ovat olleet jo pidemmän aikaa suunnattuna seuraavaan kauteen. Joukkueella on useampi viikko edellisestä ottelusta, jossa joukkue olisi voittanut edes kaksi lanea kolmesta, ja kukaan joukkueessa ei ole riittävän suuri supertähti kääntämään ottelun kurssia yksin.

Ottelun pääkohteena lapulle poimitaan Vitalityn tappoja tasoituksella, koska Misfits on yksinkertaisesti todella huono joukkue tällä hetkellä. Sivukohteena lapulle poimitaan lisäksi koko ottelun tappojen underia.