LCS su 11.08. klo 00:00

Team SoloMid - Clutch Gaming

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasainen vääntö ensimmäisestä jatkopaikasta

Amerikan huippusarjassa LCS:ssä alkavat la-su yönä jo pudotuspelit, kun ensimäisellä kierroksella toisensa kohtaavat sarjassa sijoille neljä ja viisi päätyneet Team SoloMid ja Clutch Gaming. Ottelu alkaa 00:00 Suomen aikaa ja se on BO5 (paras viidestä).

TSM päätti kesäkauden tappioon Liquidille. Bjergsenin johtajaa joukkoa on leimannut epätasainen suorittaminen läpi kesäkauden, ehjää viikonloppua ei ole ollut pelitasoa mitattaessa. Parhaimmillaan TSM haastaa sarjan kärkijoukkueet Liquidin ja C9:n, mutta huonoimmillaan joukkue ei voita ketään edes sarjan häntäpäästä. Tämän lisäksi TSM onnistui heittämään kahdessa kauden ottelussa merkittävän kultajohdon tappioksi, asia mitä ei pitäisi tapahtua korkeimmalla tasolla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Clutch Gaming päätti oman runkosarjansa nousujohteisesti kolmen ottelun voittoputkeen ja joukkueen kokonaistulos oli vain yhden voiton perässä TSM:n vastaaavaa. CG on ollut haastava joukkue kaikille sarjassa, ja joukkue kokee harvoin selkeitä tappioita. Joukkueen menestys on top-lanerin Hunin sekä ADC-pelaaja Cody Sunin varassa, ja joukkueen onneksi Hunilla on etu top-lanerien taistossa.

Ennakolta ottelupari on todella tasainen, joten pääkohteena lapulle otetaan Clutch Gamingin tasoitusta ottelusarjaan, koska sille tarjoillaan todella pelattavaa kerrointa. Tämän lisäksi pienempänä sivukohteena lapulle poimitaan tappojen underia ensimmäiseen peliin, koska CG:n peliksi linja on todella korkea.