CS la 25.01. klo 15:00

Sprout - Heroic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic ylivoimainen ennakkosuosikki

Dreamhack Leipzig 2020 -turnauksen toinen päivä pelataan 25. päivä tammikuuta lauantaina. Vuorossa on elintärkeät ottelut kaikille joukkueille, sillä lauantaina selviää ensimmäiset turnauksesta putoavat joukkueet, kuten myös kaksi joukkuetta, jotka liittyvät MAD Lionsin ja BIG:n seuraan välieriin.

Sprout ja Heroic asettuvat vastakkain kello: 15:00 Suomen aikaa alkavassa BO3 -ottelussa. Heroic lähtee otteluun äärimmäisen suurena ennakkosuosikkina ottaen huomioon Sproutin suuret viimeaikaiset kokoonpanomuutokset ja eilisen pelikunnon. Sprout hävisi Northille 16-4 Dust 2:ssa käydyssä ottelussa. Heroic pelasi ensimmäisen ottelunsa MAD Lionsia vastaan häviten sen 16-10. Ottelu oli hyvin tasainen, mutta Heroicilta ei löytynyt tarvittavaa laajuutta terroristipuolella, ja ottelu kääntyi hyvin helposti MAD Lionsille pelin viimeisillä hetkillä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Heroicille tarjotaan todella suurta kerrointa karttatasoituksella (2,50) lauantaipäivän otteluun Sproutia vastaan. Heroic on huomattavasti Sproutia edellä jokaisella osa-alueella, sillä Sprout on juuri menettänyt kaksi parasta pelaajaansa BIG:lle. Nyt Sproutilla on kaksi eri kieltä puhuvaa pelaajaa, joka pakottaa enimmikseen saksalaisen joukkueen puhumaan englantia.

Heroicilla on etuja jokaisella osa-alueella, ja on todellinen ihme, jos tanskalaisjoukkue häviää karttaakaan Sproutille lauantain ottelussa.