Mestarien liiga ti 07.12. klo 22:00

Real Madrid - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karim Benzema on sivussa, kun kovavireinen Inter haastaa Real Madridin Santiago Bernabéulla

Real Madrid painii ykköstykkinsä poissaolon kanssa ja ratkaisijoita olisi löydyttävä, jos se mielii taistella lohkovoitosta niin ikään erinomaisessa vireessä olevaa Interiä vastaan. Todella vakuuttavasti viime aikoina pelannut italialaismiehistö taipui ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa niukasti madridilaisille, mutta ottelu itsessään oli todella tasainen. Olisiko vierailla vielä sauma yllättää?

Piste riittäisi Real Madridille lohkovoittoon torstaina komeasti. Interin on voitettava ottelu, jos se mielii ylittää isännän hienon saldon. Ilotulitusta tuskin on odotettavissa, kun otetaan huomioon ottelun luonne ja joukkueiden viimeaikaiset edesottamukset. Kumpikin pystyy tällä hetkellä puolustamaan erinomaisesti sota-alueella ja huipputontteja saatetaan nähdä jopa vähemmän kuin syyskuussa Realin 0–1-voittoon San Sirolla päättyneessä kamppailussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kaikki kilpailut huomioituna Inter on voittanut viisi ottelua peräkkäin. Viime viikonloppuna joukkue pelasi AS Roman komeasti ulos pistetaistelusta ja ryösti joukkueen lukemin 0–3. Edellisestä Mestarien liigan ottelusta on ehtinyt jo vierähtää tovi, mutta siinäkin Interin tekeminen oli todella laadukasta. Shakhtar Donetsk on jäämässä lohkojumboksi, mutta sillä on verrattain laadukas alakerta – Simone Inzaghin miehistössä on ratkaisijoita.

Vahvassa vedossa viime aikoina ollut Edin Dzeko lienee jälleen avauskokoonpanossa, kun esimerkiksi Joaquin Correa puolestaan puuttuu. Isännilläkin on hyökkäyspäässä todella iso lovi, kun joukkueen paras maalintekijä Karim Benzema puuttuu loukkaantumisen vuoksi kokoonpanosta. Vieraiden muut poissaolijat ovat Matteo Darmian, Aleksandar Kolarov sekä Andrea Ranocchia ja Stefan de Vrij. Realilla sivussa ovat maalitykin Benzeman lisäksi Gareth Bale sekä Dani Ceballos.

Vaikka Interillä on useampia puolustuspään poissaoloja, on se osoittanut pystyvänsä säilyttämään tasonsa korkealla niistä huolimatta. Realilla on ranskalaistähtensä puuttumisen johdossa tukku viimeistelypotentiaalia sivussa, joten vieraiden puolustuksen ohittaminen ei ole selviö. Jos on Inter voittoputki vakuuttava, samaa voi sanoa isännän kahdeksan perättäisen pistepotin kimarasta. Peliideana on, että ottelussa kahden kovavireisen joukkueen välillä nähdään vähämaalinen taistelu. Korkeintaan kaksi osumaa (alle 2,5 maalia) on kohteen nimi ja sille markkinoiden parhaan kertoimen tarjoilee Coolbet.