Solvalla la 01.10. klo 14:55

Ravit - Suomenhevosten Kriterium

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suosikki on epĂ€varma – keskikesĂ€n suurkisavoittaja on unohdettu!

Teivon Kriterium-ravit ovat syksyn yksi makeimmista tapauksista kotimaisessa raviurheilussa. Kuten jo viikolla julkaistussa 75-vihjeessĂ€ mainittiin, ohjelmassa on useampikin laatulĂ€htö. KiinteĂ€kertoiminen tipsi otetaan suomenhevosten Kriteriumiin eli Teivon 7. lĂ€htöön – ravitipseissĂ€ on aikaisemminkin hehkutettu kiinteĂ€kertoimisten sijapelien ihanuutta. Ja niin pÀÀstÀÀn tekemÀÀn tĂ€llĂ€kin kertaa.

Kriteriumin suosikki on huippulahjakas ja parannuspotentiaaliakin omaava Hentun Liisa. TĂ€ysin ei hieman epĂ€varmaan tammaan voi luottaa, sillĂ€ karsinnan lopuksi valjakon ravi hajosi – vaikka Teemu Okkolin tĂ€tĂ€ vĂ€hĂ€ttelikin. Yli kierroksen kiri osoitti kuitenkin, ettĂ€ kunto on kiviaitaa. EpĂ€varmuus voi kostautua tĂ€ssĂ€ lĂ€hdössĂ€ kalliilla tavalla, sillĂ€ laukkahistoriaa tammalla on.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Raviurheilu - Suomen Hippos

@raviurheilu
Tulevana lauantaina kilpaillaan Teivossa jĂ€nnittĂ€vien Kriterium-ravien merkeissĂ€đŸ€©

EsittelyssĂ€ suomenhevosten Kriterium 2022🐮

hippos.fi/suomenhevonen/
 #ravit
hippos.fi

EsittelyssÀ suomenhevosten Kriterium 2022

Kakkossuosikki on Heikki Hoffrenin suojatti Lipassi, joka niin ikÀÀn oli karsinnassa todella kova. Apassin poika sai karsinnassa matkalla prÀssiÀ, muttei ollut siitÀ moksiskaan, ja irtosi lopussa vaivatta. Ykkössuosikilla ei ole tÀmÀn menijÀn kanssa varaa harha-askeliin. Lipassi itse on kauden mittaan vaikuttanut varmistuneen.

75-tipseissÀ Rekilammen Sauli sai maininnan vÀhÀn pelattuna yllÀttÀjÀkandidaattina, mutta kiinteissÀ kertoimissa kolmossuosikki Topin Muisto saa yhtÀ hyvÀn kertoimen, ja tÀhÀn on suorastaan pakko tarttua. Juha Utalan ajokki ei loistanut karsinnassa, mutta perusluokaltaan tÀmÀn ei pitÀisi hÀvetÀ suosikkien rinnalla. Onhan sillÀ jo suurkilpailuvoittoja alla tÀltÀ kaudelta. Mr Greenin sijatarjous aiheuttaa vÀristyksiÀ, ja top 3 -betsi kelpaa suorastaan kirkuen.