Veikkausliiga la 27.04. klo 15:00

FC Haka - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiloja on ja Keskinen jumalmoodissa – vetokansa janoaa maaleja!

Lauantaina pelataan erÀs suomalaisen seurajalkapallon ehdottomista klassikoista, kun HJK ottaa Hakasta mittaa legendaarisella Tehtaan KentÀllÀ. Klubi on pelaajabudjettinsa ja toimintansa puolesta Suomessa omassa kastissaan, eikÀ nÀillÀ leveysasteilla sille kelpaa kuin voitot ja mestaruudet. Haka on synkkien vuosien jÀlkeen kyennyt vakiinnuttamaan toimintansa Veikkausliigatasolle, ja kannattajien vaatimustaso sen kun kasvaa.

Viisi ilmaisvetoa. Viisi! Lue lisÀÀ vihjeen lopusta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Haka pelasi viime viikonloppuna FC Lahtea vastaan vieraspelin Tammelassa, kun Lahdessa olosuhteet eivÀt puoltaneet jalkapallon pelaamista. Ottelussa oli hyviÀ elementtejÀ, mutta Andy Smithin ja joukkueen prosessi on vielÀ kesken. HyviÀ elementtejÀ löytyy, mutta myös selkeitÀ parannuskohteita syöttöpelissÀ ja tilojen tÀytössÀ. EhjÀ 90-minuuttinen on vielÀ haussa.

Klubi on osoittanut tavallisen kuolevaisen oireita, ja SJK:lta onnistuttiin hakemaan vain yksi piste viihdyttÀvÀn ottelun pÀÀtteeksi. HyökkÀyssuuntaan luodaan erinomaisia tilanteita, ja Topi Keskinen on tÀllÀ hetkellÀ sellaisessa jumalmoodissa, ettÀ miehessÀ on pitelemistÀ. Mutta kyllÀ Stadissa vielÀ tekemistÀkin on. Tilanteiden puolustaminen sujuu vaihtelevasti: tÀmÀn hintaiselta porukalta pitÀÀ voida odottaa parempaa työskentelyÀ kaikilla osa-alueilla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kerho painaa yhden ja Klubi kaksi toisen jakson alkuun. Puolisen tuntia jĂ€ljellĂ€đŸ’Ż

63' SJK-HJK 2–3
đŸ“ș ruutu.fi/stream/4504759

#Veikkausliiga #SJKHJK

TÀssÀ ottelussa lÀhdetÀÀn hakemaan arvoa runsasmaalisuudesta. Klubi on edellÀ mainittujen tekijöiden summana overijoukkue, eikÀ Hakankaan tekeminen puolla mitÀÀn maaliköyhÀÀ pimputtelua. XLBet tarjoaa hyvÀÀ pöytÀÀn, eikÀ ilmaisvedoista nyt kieltÀydy naapurin ErkkikÀÀn.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrĂ€tysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrĂ€tysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tĂ€mĂ€n neljĂ€sti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödĂ€ betsin turvallisin mielin sisÀÀn, sillĂ€ ilmaisvedon myötĂ€ sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi vÀÀrin.

NĂ€in saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tĂ€mĂ€ vielĂ€ neljĂ€sti ja saat yhteensĂ€ 100€ edestĂ€ ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.