Päivitetty: 17.05.2022

Herätys peliyhtiöt! Nyt löytyi kolme lajia, joihin lyödä huolella rahaa kiinni – tsekkaa hulvattomat klipit

Maailmalta ei urheilulajit lopu kesken eikä suurin osa niistä ole vielä löytänyt tietään vedonlyöntioperaattoreiden listoille. Uhmapelaajien luonteeseen kuuluu, että mitä voi katsoa telkkarista, niin siitä lyödään vetoa! Nykyään Youtuben voi laskea telkkariksi, jonka myötä toivommekin, että seuraavat kolme lajia saavat piakkoin kertoimienlaskijat, jotta päästään painamaan bulisti ankkaa ammeeseen.

Kabaddi

Intian niemimaalta ponnistava varsin erikoiselta näyttävä kahden joukkueen hippaleikki on Bangladeshin kansallisurheilulaji. Kyseessä ei ole mikä tahansa ala-asteen pihalta tuttu hippaleikki, vaan tässä lajissa painetaan hampaat irvessä täydessä sportti varustuksessa. Tähänkin lajiin on löytynyt sisästadioineita ja next level kenkiä yms huithaipelia, mutta kovat jätkät vetää edelleen paljain jaloin hiekka-alustalla.

Tenniskenttää muistuttavat teippaukset kertovat pelialueen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan lajin tarkoituksena on koskea vastustajaan. Jos onnistut tägäämään vastustajajoukkueen pelaajan ja pääset omalle puolelle karkuun ilman, että kukaan koskee sinua, saat ilmeisesti pisteen tai pisteitä, tai jotain sinne päin!

Kuten videolta näkyy, “mökki” on täynnä ja meininki katossa. Kuka lähtee ens kesänä messiin tsiigaamaan Kabaddi Pro League turnausta?

Downhill Barbie Jeep Racing

America, FUCK YEAH! On olemassa urheilulajeja, moottoriurheilulajeja ja sit on Rednecks With Paychecks Offroad. Jossain Texasissa kokoontuu hillybillyt avolavarekkojen ja Bud Lightin parissa kisaamaan toinen toistaan erikoisempien “urheilu”lajien parissa. Vaihtoehtoja olisi monia, mutta me päädyimme siihen, että BOOrBIE JEEP RACING on ehdottomasti se juttu, josta vetoa olisi hyvä päästä lyömään. Mielellään jo huomenna.

Heinäpaaleja, olutta, vähäpukeisia naisia ja känniset äijät lasten muovista valmistetuilla pikkuautoilla ajamassa tuhatta ja sataa alamäkeä? Sign me the fuck up. Tästä hommasta ei nimittäin viihdearvoa puutu. Porukkaa on, ku SaiPan pelissä ja meininki on yhtä kova, kun Eläkeläisten keikalla Berliinissä vuonna 2014. Over/Under lainit siitä, että moniko pääsee mäen alas asti barbieautonsa kyydissä kuulostaa sen verran mehukkaalta, että toivotaan bookkereiden heräävän tämän timantin suhteen mahdollisimman pian!

Death Diving

Kaikkihan me tiedämme, että nuo Norjassa asuvat viikinkien jälkeläiset on vähän erilaisesta puusta veistettyä sakkia. Historian kirjat kertoo meille sen verran, että “Dødsing” on ollut aikoinaan miehisyyden testi, ja tänä päivänä se on yksi maan nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Homma näyttää todella hurjalta, kun 10 metrin korkeudesta tullaan käytännössä vatsa edellä alas, mutta tarkoitus ei ole vetää “mahaplätsiä”, sillä se on ihan helvetin vaarallista.

Nämä next level uimahypyt on komeeta katsottavaa, mutta samaan aikaan todella teknisiä suorituksia. Tornista lähdettäessä ilmalento on suhteellisen pitkä ja se todella näyttää siltä, että sieltä ollaan tulossa bellyfloppina veden pintaan. Juju on siinä, että juuri ennen vede pintaa hyppääjä vetää raajat torson alle, jotka hajottavat veden pinnan ennen siihen läsähtämistä.

Death divingia pääsee todistamaan myös Suomessa, sillä varsinkin pikkujunnut harrastavat sitä maauimaloissa pitkin kesää. PK-seudulla asuneet saattavat tunnistaa termin “kartsaa” tämän leikin yhteydessä! Jos tavallisista uintihommista voi lyödä vetoa, niin Uhmapelaajien mielestä on korkea aika lisätä myös norjalainen Dødsing kerroinvalikoimaan kesälle 2022!