Päivitetty: 08.11.2022

Kuinka kauan olisit valmis odottamaan NFL-kausikorttia? Odotuslista saanut jo koomiset mittasuhteet

Urheilussa parasta on olla paikanpäällä. Pohjois-Amerikan urheilubuumin myötä on kuitenkin ajauduttu positiiviseen ongelmaan – pääsylippuja ei riitä läheskään kaikille halukkaille. Kausikorttien osalta tilanne on vielä nihkeämpi.

NFL-seura Green Bay Packersin kausikorttitilanne on saavuttanut jo koomiset mittasuhteet. Kausikortteja on kierrossa 38 000 kappaletta, ja niistä 99 prosenttia uusitaan joka vuosi. Kausikortteja vapautuu myyntiin vain 70-100 vuodessa.

Kausikorttien odotuslista on venähtänyt melkoiseksi. Listalla on huimat 140 000 ihmistä. Vertailun vuoksi koko Lambeau Fieldillä on vain 81 441 istumapaikkaa. Jonossa on siis selvästi enemmän porukkaa kuin koko stadionilla riittää penkkejä.

Viime aikojen kuuluisin kausikorttitarina on Cory Vogel. Hänet laitettiin Green Bay Packersin jonotuslistalle kaksivuotiaana. Nyt hän sai viimein ostettua oman kausikorttinsa. Ikää hänellä on 51 vuotta, joten odottelussa vierähti tovi.

Tällä hetkellä Packersin kausikorttijonon arvellaan olevan 30 vuoden mittainen.

theScore

@theScore
Packers fan Cory Vogel, who was put on the team's waiting list at 2 years old, was recently offered season tickets at age 51. 🧀🎟 thesco.re/3MywAVZ