Päivitetty: 08.11.2022

Onko tässä urheiluhistorian surkein sopimus? Bobby Bonillan palkka juoksee 72-vuotiaaksi asti

Urheilussa on surkeita sopimuksia, todella surkeita sopimuksia ja sitten on Bobby Bonillan sopimus. Baseball-seura New York Mets maksaa Bonillalle vuodessa 1,2 miljoonaa dollaria aina siihen saakka, kunnes hän täyttää 72 vuotta. Palkka lakkaa juoksemasta vuonna 2035.

Mistä Bonillalle oikein maksetaan? Kelataan aikaa taaksepäin aina vuoteen 2000 asti. Tuolloin Mets osti ulos Bonillan sopimuksen. Seuralla oli kaksi vaihtoehtoa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Yksi: maksaa välittömästi 5,9 miljoonaa dollaria sopimuksen purkamisesta. Kaksi: maksaa 1,2 miljoonaa dollaria vuosittain alkaen vuodesta 2011 ja päättyen vuoteen 2035. Jostain syystä Mets halusi lykätä tuskaansa myöhemmäksi, ja valitsi vaihtoehdon kaksi.

Bonillalle tilitetään 1,2 miljoonaa dollaria vuosittain aina 1. heinäkuuta. Päivämäärästä onkin tullut legendaarinen baseball-yhteisössä.

Bobbyn miltsit

– Ihmiset unohtavat syntymäpäiväni, mutta kukaan ei unohda heinäkuun 1. päivää. Saan tuona päivänä enemmän viestejä ja puhelinsoittoja kuin minään muuna päivänä, Bonilla kommentoi.

Bonilla pelasi viimeisen pelinsä Metsissä vuonna 1999. Silti hän on edelleen hyvin palkattu. Metsin nykyisessä rosterissa on yhdeksän pelaajaa, jotka tienaavat vuodessa vähemmin kuin Bonilla.

Psst…Meiltä löydät oppaan baseball vedonlyöntiin – jos alkoi massinteko kiinnostaa 👀