to 11.04. klo 22:00

AC Milan - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Revolverien pauketta San Siron illassa? Täysin italialainen ottelupari tuskin jättää katsojia kylmiksi!

AC Milan ja AS Roma iskevät yhteen torstaina San Sirolla Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa. Italiasta tuttu kiistapari on tällä kaudella ollut vahva Serie A:ssakin ja etenkin Milan alkaa olla jo selvää kauraa ensi kauden Chämppäriin. Roma vaihtoi valmentajaa talvella ja Daniele De Rossin alaisuudessa lentokeleissä ei ole ollut valittamista!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 euron edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos on Roma ollut formissa niin samaa voidaan sanoa hyvällä syyllä myös Milanista. Stefano Piolin suojateilla on alla seitsemän voitettua peliä putkeen kaikissa kilpailuissa ja etenkin maalinteko on sujunut nyt kun Rafael Leão on pysynyt kondiksessa. Vastaan Rossoneri saakin mainiosti puolustavan Roman – De Rossin ryhmä on pitänyt kolme peräkkäistä nollapeliä ja viikonloppuna kaadettiin Gianluca Mancinin osumalla Derby Della Capitalessa Lazio.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
7 successive wins 💪

#UEL


Milanilta on pelikiellossa torstaina Fikayo Tomori. Pierre Kalulu ja Tommaso Pobega ovat lasaretissa ja Malick Thiawin pelikunto on epävarma. Romalta Evan Ndicka on sivussa pelikiellon takia ja Sardar Azmoun on loukkaantuneena. Dean Huijsen ei ole edustuskelpoinen.

Vaikka avausosat ovat tavallisesti toisia osaotteluita vähämaalisempia, kelpaa näillä kertoimilla kuitenkin napsia ohuesti overia lapulle torstaille. Milan pyrkii tietysti voittamaan kotona ja Leãon, Olivier Giroudin ja Theo Hernandezin johdolla tähän on kelpo mahdollisuus. Milanilla on kuitenkin paljon ongelmia alakerrassa, kun pelikelpoisia ja -kykyisiä toppareita ei tahdo riittää viheriölle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.