ke 30.05. klo 20:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB : MoraBanc Andorra – FC Barcelona Lassa | Kestääkö Barcelona paineet?

Barcelona on illalla kovan paikan edessä, kun MoraBlanc isännöi Andorrassa toista puolivälierä- ottelua. Sunnuntaina Barcelona hävisi kotonaan 76-94 . Tänään Barcelonan on napattava voitto, muuten kausi päättyy todella isoon pettymykseen, kun eurokentilläkään ei tullut menestystä. MoraBanc on ollut Barcelonalle aina paha vastus, eikä tämän päiväinen koitos voisi olla enään yhtään pahempi.
Barcelonalla pitäisi olla yksi Euroopan parhaimpia ja nimekkäimpiä roostereita, mutta se ei tahdo aina näkyä tuloksissa. Joukkue kyllä pelaa paikoitellen erittäin hyvää korista, mutta ennalta heikoimpia joukkueita vastaan Barcelonalla on liiankin usein vaikeuksia saada pelinsä toimimaan.
Viime ottelun tehokkain pelaaja oli Petteri Koponen tehden 17 pistettä. Häntä säesti hyvin Ante Tomic 15 pisteellään ja tärkeänä lenkkinä oli Adrien Moerman 11 levypallolla. Nämä pelaajat pystyvät kyllä ratkaisemaan ottelun, mutta apuja tarvitaan muiltakin, varsinkin puolustuksen suhteen, koska MoraBanc on pirun hyvä kaukoheitoissa ja kolmen pisteen heitot uppoavat kyllä kovalla prosentilla. Nämä kolmen pisteen heitot pitää saada puolustettua mahdollisimman hyvin, koska jos ne eivät uppoa hyvällä prosentilla sisään, niin joukkue joutuu pelaamaan ulkona mukavuusalueeltaan, jolloin pelaaminen hankaloituu huomattavasti.
Barcelona on näistä kahdesta selkeästi kokeneempi ja materiaaltaan suuri ennakkosuosikki, joten voitaisiin puhua jättiyllätyksestä jos Barcelona ei tänään voittoa repisi. Joukke on ennenkin ollut tiukoissa paikoissa ja tietää mitä voittaminen vaatii tälläisissä otteluissa. Pallon pitää liikkua hyvin hyökkäyspäässä,koska MoraBancin ongelmat ovat juuri puolustuspelissä ja se saadaan rikottua, kun pallo liikkuu nopeasti pelaajalta toiselle. Myös nopeat vastahyökkäykset on tehokas keino murtamaan hieman hitaammanpuoleisen MoranBlancin puolustuksen.
Barcelonan nopeus hyökkäyspäässä sekä levypallojen voittaminen ovat avaintekijät, joilla voitto irtoaa. Koponen ja Tomic tulevat pelaamaan taas todella isot minuutit, jolloin he ovat joukkuueen johtavia pelaajia ja onnistumisia on tultava.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ