Norsunluurannikko – Algeria

to 11.07. Klo 19:00

Löytyykö Algerialle pysäyttäjää?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisojen puolivälierissä Norsunluurannikko haastaa todella vakuuttavasti turnauksessa pelanneen Algerian.

Norsunluurannikko on pelannut hyvän turnauksen, eikä ole ihme, että joukkue on selvinnyt tähän vaiheeseen turnausta. Neljännesvälierissä joukkue kävi todella tiukan taiston Malia vastaan. Crystal Palacen tähtipelaaja Wilfried Zaha ratkaisi ottelun iskemällä ottelun ainoan maalin. Osuma oli Palacen hyökkääjälle turnauksen toinen.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Algeria on ollut todella vahva tässä turnauksessa. Joukkue ei ole päästänyt ainuttakaan osumaa, eikä se ole ollut kertaakaan pahasti liemessä. Maaleja Algeria on tehnyt yhdeksän kappaletta, mikä on komea lukema ja erityisesti, kun tämän vuoden turnauksessa on pelattu vähämaalisia otteluita runsaasti.

Ottelusta odotetaan todella tiukkaa kamppailua, eikä kummankaan voitto ole mikään läpihuutojuttu. Ottaen huomioon turnauksen aikaisemmat esitykset ja sen, että Algerialle tarjotaan peräti 2,15 kerrointa, ei sitä voi olla kokeilematta. Läpihuutojuttu tämä tuskin on Algeriallekaan, mutta kaikki saumat napata voitto joukkueelta löytyy ja nostetaankin se lapulle.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!