Egypti – Zimbabwe

pe 21.06. Klo 23:00

Egypti taistelee Afrikan mestaruudesta kotikentällään

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisat alkavat perjantaina Egyptissä. Kisoissa pelaa tuttujen MM-kisakävijöiden lisäksi tukku tuntemattomampia maita. Ottelut ovat kuitenkin todella laadukkaita, vauhdikkaita ja pääasiassa viihdyttäviä. Tästä tuskin poikkeaa turnauksen avauskamppailu Egyptin ja Zimbabwen välillä, johon pyramidimaa lähtee suursuosikkina.

Egypti pelasi viime kesänä MM-kilpailuissa, mutta jäi alkulohkoon. Afrikan mestaruuskisoissa joukkuetta pidetään yllättäjäkandidaattina, mutta avauskamppailussa se on todella selkeä ennakkosuosikki. Joukkue marssittaa jälleen kovimmat sotaratsunsa kentälle. Heihin lukeutuvat Valioliigapelaajista West Bromwichin puolustaja Ahmed Hegazy, Arsenal-keskikenttä Mohamed Elneny ja kesäkuun ensimmäisenä päivänä Mestarien liigan voittoa Liverpoolin kanssa juhlinut maalitykki Mohamed Salah.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Kaksi turnaukseen valmistavaa ottelua ennen maanosaturnausta kesäkuussa pelannut Egypti voitti ne molemmat ja kierrätti pelaajiaan kokeillen erilaisia koostumuksia. Loppupeleissä joukkueella on kuitenkin selkeä avauskokoonpano ja materiaalin kapeus saattaa osoittautua myöhemmin turnauksessa kovaksi haasteeksi.

Avausottelussa kotiyleisönsä edessä afrikkalaisen jalkapalloilun lilliputtimaata vastaan Egyptillä ei pitäisi olla mitään ongelmia. Joukkue oli kesäkuun harjoitusotteluissaan tehokas ja on takuulla valmis kotikisoihin.

Zimbabwe pelasi Egyptin tavoin kaksi harjoituskamppailua, joissa se tosin iski yhden ainokaisen maalin. Joukkueella on se ongelma, että siltä puuttuu terävin kärki pelaajistosta. Joukkueella ei ole samanlaisia kansainvälisen tason tähtiä kuin Egyptillä, mikä voi koitua kohtaloksi, vaikka joukkue olisi kuinka yhtenäinen tahansa.

Olisi todella yllättävää, jos Egyptillä ei olisi näyttöhaluja turnauksen avausottelussa ja kotiyleisön edessä. Joukkueella on tarvittavaa tulivoimaa, jolla seitsenkertainen Afrikan mestari saa vasta kolmatta kertaa kisoissa esiintyvän Zimbabwen puolustuksen näyttämään köykäiseltä.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!