su 07.01. klo 18:30

Arsenal - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalikarkelot vai kyttäilyä? Uhmapelaajilla selvä käsitys FA Cup-kierroksen huippumatsin kulusta!

Vain yhden pelin viimeisestä kuudesta kilpailullisesta ottelusta voittanut Arsenal isännöi Liverpoolia FA Cupissa sunnuntaina. Joulun alla kaksikko kohtasi myös Valioliigassa Anfieldilla ja tuolloin päädyttiin pistejakoon melko ansaitustikin. Arsenalille olisi nyt elintärkeää katkaista orastava korpivaellus ja siihen on kaikki mahdollisuudet olemassa, kun Poolilta on sivussa joukkueen ykköstähti.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada underia betsaamalla kierrätysvapaan ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tammikuun ottelurupeamaa vaikeuttaa monellakin joukkueella AFCON sekä Aasian Cup. Jürgen Klopp joutuu operoimaan ilman Mohamed Salahia ja Wataru Endoa. Lasaretissa on lisäksi Stefan Bajcetic, Thiago, Kostas Tsimikas, Andy Robertson, Dominik Szoboszlai ja Joël Matip. Tykkimiehiltä on maajoukkueiden matkassa Takehiro Tomiyasu ja Mohamed Elneny. Lasaretin penkkiä kuluttavat Thomas Partey, Jurriën Timber ja Fábio Vieira. Oleksandr Zinchenko lienee kondiksessa.

Premier League

@premierleague
Jurgen Klopp just couldn't bear to watch Mohamed Salah's penalty 😅


Poolin hyökkäyspelistä katoaa siis leijonanosa vaarallisuudesta Salahin poissaolon myötä. Kloppin ryhmä ehtikin laittaa tiskiin hurjan esityksen tämän viikon maanantaina Newcastlea vastaan – maaliodottamaa luotiin peräti seitsemän osuman verran. Arsenal on alakerrassa ollut tällä kaudella todella solid, joten maalien iskeminen ei tule olemaan vieraille helppoa.

Näillä kertoimilla napsitaan lapulle underia! Arsenalin pelisapluuna isoissa peleissä liittyy vahvasti kontrolliin. Riskejä ei Mikel Artetan miehistö nimittäin aivan liikaa ota eli melkoista ylivarovaisuuttakin on välillä nähty. Maaliodottamaa luotiin Anfieldin kohtaamisessa alle kahden maalin verran eikä tämä lukema välttämättä edes tästä kasva sunnuntaina.

Näin teet tällä vedolla 57,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.