Liiga ma 20.03. klo 18:30

Ässät - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miten vastaa Pori? Ässät ja Ilves jatkaa kamppailua ja viihdearvo on katossa!

Maanantaina lähdetään testaamaan Porin yleisöä Ässien ja Ilveksen välisessä toisessa kohtaamisessa. Tampereella tunnelma oli katossa ja samanlaista meininkiä vaaditaan myös Poriin, sillä Ässien esitys avausottelussa jäi piippuun ja nyt pienetkin edut on saatava puolelle. Tämän parivaljakon välille on ainekset kehkeytyä äärimmäisen hieno pudotuspelisarja täynnä tunnetta ja laadukasta jääkiekkoa, mutta pystyykö Ässät todella täyttämään paikkansa, vai meneekö Ilves menojaan?

Ilves lähti suurena suosikkina ottelusarjaan ja ero saatiin tulostaululle jo heti ensimmäisessä ottelussa, kun Ilves tarjoili kotiyleisölle viihdettä koko rahalla matsin päättyessä lukemiin 5-1. Onnistumisia tuli laajalla säteellä ja päätähtenä toimi kapteeni Eemeli Suomi kahdella osumalla. Ässät vastasi illan viimeisestä maalista, mutta lopulta se oli vain pientä lohtua murheelliseen iltaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Kotiyleisö valitsi @Kotipizza ottelun parhaaksi pelaajaksi Ilveksen kapteenin Eemeli Suomen, joka vietti playoffs-kotiavauksessa kahden maalin iltaa! 🚨🍕

#Ilves #Liiga @CMoreSportFi


Maalivahti Niklas Rubin on Ässien ehdoton selkäranka ja hänen työskentely riitti TPS-sarjasta jatkoon, mutta nyt kyseessä on vieläkin kovempi haaste. Ilveksen hyökkäyskalustolle ei moni joukkue pärjää vertailussa ja Ässien mahdollisuudet on rautaisessa puolustuspelaamisessa, jota lauantaina ei nähty. Rubin ei onnistunut ihmeitä tekemään, mutta myöskään puolustus ei pahemmin apua tarjonnut.

Ilveksen hurjasta tulivoimasta saatiin näyte jo ensimmäisessä ottelussa ja Ässilläkin on vielä paljon annettavaa, joten kotiyleisön edessä voidaan odottaa energistä esitystä. Vaikka mistään kaikista maalirikkaimmasta parista ei ole kyse, lähtee Uhmapelaajat avausottelun tavoin jännittämään yli 4,5 maalin linjan rikkoutumista. Veto otetaan koko otteluun, eli varsinaisen peliajan tulos 2-2 saadaan myös mukaan.

Porin Ässät

@PorinAssat
Tervetuloa Isomäen hornankattilaan, @ilveshockey 🔥

2. neljännesfinaali huomenna West Areenalla klo 18.30 - otteluun jäljellä enää n. 100 lippua! ♠🔥

🎟 Viimeiset liput täältä: ticketmaster.fi/assat

#Ässät #Liiga