Liiga ke 08.03. klo 18:30

Ässät - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miten tämä nyt näin? Pata saa hirmukerrointa kotipelissään!

Runkosarjan viimeistä viikkoa viedään, ja Ässät kisailee tällä hetkellä Tepsin kanssa runkosarjan kahdeksannesta sijasta. Pientä suvantovaihetta elävä Pelicans on puolestaan sijahaarukassa 4-7. Molemmilla on hyvinkin painavat syyt hankkia lisäpisteitä tästä ottelusta, joten Isomäessä tullaan varmasti näkemään tiivistunnelmainen kamppailu. Kerroinasetelma pistää miettimään, onko tämänhetkinen Ässät todellakin näin paljon Pelicansia perässä.

Ässien touhu näyttää tällä hetkellä aika mukavalta: kovaa paineistavat patapaidat ottivat täydet pisteet viime viikolla Jypiltä sekä Lukolta. Etenkin Lukko-ottelun taistelu sytytti varmasti joukkueen kannattajat isoon liekkiin. Maalivahti Niklas Rubin kuntoutui loukkaantumisestaan, ja niinpä Cody Porter lähetettiin takaisin napapiirille Mestistä pelaamaan. Loukkaantumistilanne näyttää muutenkin sopivalta juuri ennen play offien alkamista.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
"Melko eeppistä tavaraa!" 🔥

Mikä taistelu! @PorinAssat selvisi Lukon hirmuisesta myllytyksestä ja varmisti paikkansa Liigan playoffseihin ottamalla Satakunnan derbystä täydet kolme pistettä. 💪

📺: @CMoreSportFi | #Liiga #Ässät

Pelicansilla on tällä hetkellä pieni ongelma: peleissä saadaan aikaan hallintaa, mutta se ei muutu maaleiksi ja pisteiksi. Tuntuu, että joukkue syyllistyy turhaan varovaisuuteen silloin, kun pitäisi pistää vastustaja kunnolla epämukavuusalueelle. Mutta pelsulauma on kyllä hyvin valmennettu ja laadukas porukka: erityisesti nuori polvi on nostanut tasoaan kauden aikana huikeasti. Lahdessa on tehty hyvää työtä Tommi Niemelän johdolla.

Keskiviikon matsiin täytyy kyllä silti ihmetellä vetomarkkinoiden käytöstä. Selkeäksi altavastaajaksi mallattu Ässät on kerännyt viimeisen 20 pelin aikana enemmän pisteitä kuin Pelicans, ja sama on ollut tahti viimeisen viiden matsin aikana. Kyllä kotijoukkuekin haluaa pisteitä tästä matsista. Näillä taustoilla lähdetään kairaamaan nousua kotivoitolla. Poimi samalla XLBet salkkuusi!

Kertoimet ottelulleÄssät Pori - Pelicans Lahti08.03.2023