Liiga la 18.11. klo 17:00

Ässät - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ă„ssien ykkösvahti mahdollisesti sivussa eikä TPS:n vaihtoehdot ole sen paremmat – saadaanko Poriin maalijuhlat?

Liigassa on lauantaina luvassa Ässien ja TPS:n kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen. Matseista on jo tovi aikaa, sillä kaksikko kohtasi peräkkäisinä päivinä syyskuun lopulla – voitot jaettiin tasan, mutta TPS nappasi omansa vasta jatkoajalla. Molemmat joukkueet pelasi perjantaina ja kyseessä on kummallekin kolmas ottelu neljään päivään, joten taistoon lähdetään samalta viivalta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

Ennen maajoukkuetaukoa Ässillä oli heikompi jakso käynnissä, kun neljästä ottelusta tuli pelkkiä tappioita ja maalinteon kanssa oli erittäin suuria ongelmia. Paluu kaukaloon toi Sportia vastaan jatkoaikavoiton lukemin 3-2, mutta perjantaina Pelicansin vieraana tuli takkiin samoin lukemin. Tällä hetkellä Ässiltä on turha odottaa erityisen säkenöiviä esityksiä hyökkäyssuuntaan, mutta vahvan puolustuspelin ja sarjan eliittiin kuuluvan Niklas Rubinin johdolla patapaidat on äärimmäisen vaikeasti kaadettavissa ottelusta toiseen. Rubin ei ollut kokoonpanossa Pelicansia vastaan, joten torjuntavastuun hoiti Karolus Kaarlehto.

Porin Ässät

@PorinAssat
Kiri jää vähän vajaaksi tänään.

1-0 Puutio
2-0 Schnarr
3-0 Carlsson YV
3-1 Vanhatalo
3-2 Järvinen YV

Lauantaina Ässät-TPS klo 17:00

#Ässät #Liiga

TPS puolestaan aikaisemmin viikolla murskasi SaiPan, mutta Vaasan vierailulta ei ollut pisteitä tarjolla. TPS:n kannalta hyvä uutinen oli se, että Eetu Anttila palasi takaisin kokoonpanoon. Vieraiden maalivahtiosastolla on tällä kaudella ollut isoja kysymysmerkkejä, sillä Filip Lindberg ei ole alun jälkeen vakuuttanut ja vastaavasti nuori Noa Vali tuskin on vielä valmis suureen rooliin. Anttila on tällä kaudella pelaamissaan otteluissa esiintynyt kelvollisesti, mutta hänelläkin on vielä paljon todistettavaa jotta voitaisiin puhua luotettavasta ykkösvahdista.

HC TPS

@HCTPS
Illan numerot tarjoaa Rajupaja.

📸 Samppa Toivonen

#HCTPS #Turku #Liiga

Kumpaakaan joukkuetta ei voi erityisen runsasmaaliseksi luokitella, mutta tällä kerralla betsit haetaan varsinaisen peliajan vähintään viiden maalin kautta. Syynä on pitkälti molempien joukkueiden maalivahtiosasto, sillä Ässiltä Rubin oli perjantaina sivussa ja vaikka Kaarlehto ei ole ollut huono, on Rubin kuitenkin selvä ykkönen. TPS puolestaan valitsee Anttilan ja Valin väliltä ja rasitusten perusteella tämä startti voisi kääntyä Valin suuntaan. Tällä hetkellä tosin kovin suurta luottoa ei löydy ketään TPS:n kassaria kohtaan. Panoksen kanssa pidetään kuitenkin maltti mukana, sillä kirjoitushetkellä Rubinin poissaolosta ei ole vielä varmuutta.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ässät-TPS yli 4,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät-TPS yli 4,5 maalia(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.