ke 06.12. klo 22:15

Aston Villa - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Silkkaa seksiä! Jatkaako Valioliiga-valopilkku kotivoittojen sarjaa heikon Manchester Cityn kustannuksella?

Manchester City ei tällä hetkellä tunnu yltävän lähellekään odotettua tasoa. Uhmapelaajille tämä tietysti maistuu! Aston Villa on loistanut kotikentällä ja nyt sille on tarjolla käsittämättömän kovia palautuksia, kun vastaan saapuu kaukana huippuvireestään oleva taivaansinisten ryhmä. Isäntien pelaajatilanne on hyvä, mutta City on liikenteessä hieman siipirikkoisena.

*Tsekkaa Uhmapelaajien huippudiili vihjeen lopusta – saat jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pep Guardiolan Manchester City ei ole viime aikoina ollut totutun erinomainen, kun pistemenetyksiä on tullut kolmessa edellisessä Valioliiga-kamppailussa. Ottelut eivät toki ole veljiä keskenään, mutta sama kaava tuntuu toistuvan – joukkuetta vastaan syntyy hämmästyttävän helppoja maaleja. Tottenham loisti tilanteenvaihdoissa sunnuntaina ja pisti 3–3-tasurissa palloa jokaisesta paikastaan pussiin. Marraskuun puolivälin paikkeilla nähtiin puolestaan ottelu, jossa City ei kyennyt alkuunkaan puolustamaan Chelseaa ulos maalipaikoilta. Kyseinen kamppailu oli melkoinen ilotulitus ja päättyi lukemin 4–4.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Unai Emery: “Tomorrow is another test and an awesome test of how we can show our potential.”

The boss caught up with the media this afternoon to preview our return to Villa Park tomorrow night. 👊

Aston Villa on objektiivisen Valioliiga-jännärin unelma tällä hetkellä. Joukkueen pelaaminen on parhaimmillaan silkkaa seksiä, eikä Unai Emeryn miehistö horju edes huippujoukkueita vastaan. Toissa viikonloppuna nähtiin yksi koko kauden upeimmista otteluista, jossa Villa haki Tottenham Hotspur Stadiumilta täyden pistepotin maalein 1–2. Villa Parkilla isäntä on hävinnyt kuudesta ottelustaan tällä kaudella ainoastaan yhden. Kaikki kilpailut huomioituna kotivoittojen putki on jo seitsemän ottelun mittainen.

Rodrigo on pelikiellossa, kuten myös Manchester Cityn parhaimmistoon sunnuntaina lukeutunut Jack Grealish. Peliajasta nimenomaan jälkimmäisen kanssa viime aikoina taistelleen Jeremy Dokun tilanne puolestaan on epävarma, koska tämä loukkaantui Spursia vastaan. Matheus Nunes on loukkaantumisen vuoksi sivussa, kuten myös pitkäaikaisloukkaantunut Kevin De Bruyne, jonka kuntoutuminen tosin etenee hyvin.

Nyt on betsaajien etsikkoaika painaa huippukertoimella Aston Villaa lapulle. Tämän huonompaa jaksoa Manchester Citylle tuskin koko sesongin aikana tulee ja se ei ainakaan toistaiseksi kertomissa juurikaan näy. Pelivalinnassa tintataan pää märkänä kotivoittoa (1X2)!

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Aston Villa (1X2) kertoimella 4,36.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.