su 10.03. klo 15:00

Aston Villa - Tottenham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sunnuntaina luvassa vauhtia! Viekö Emery jälleen ovelana kettuna Angen Spursia?

Sunnuntaina päästään todistamaan ennakkoon viihdyttävää matsia Villa Parkilta, kun Unai Emeryn Aston Villa isännöi Ange Postecogloun Tottenhamia! Viihdyttävyys-aspektin ohella peli on mielenkiintoinen myös sarjatilanteen takia, kun Villa puolustaa neljättä sijaansa juuri viidentenä viiden pisteen päässä kärkkyvältä Spursilta. Angen poppoolla on vielä peli vähemmän pelattuna, joten vierasvoitto heittäisi asetelmat päälaelleen.

*Depobonaria ja ilmaisvetoa pukkaa! Tsekkaa lunastusohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Villan osalta on huomioitava torstain peli Amsterdamissa Ajaxia vastaan – Emery peluutti osittain ykkösavausta, joten rasitusta tulee. Oletettavasti Spursille maistuu kova munaravi, joten kumman kunto kestää paremmin? Tälle saadaan vastaus sunnuntaina. Taktisesti ovela Emery voi tässä tilanteessa toistaalta vetää uusiakin kaneja hatustaan, kun vastustajan pelitapa tiedetään.

Aston Villa

@AVFCOfficial
See you tomorrow, Villans. 👊


Boubacar Kamara, Tyrone Mings ja Emi Buendía jatkavat totutusti Villalta pitkäaikaispotilaina ja sivussa ovat tällä kertaa myös Jhon Durán ja mahdollisesti Jacob Ramsey. Pedro Porro on Spursilta kunnossa, mutta Richarlison on todennäköisesti yhä sivussa, kuten myös Manor Solomon, Fraser Forster ja Ryan Sessegnon.

Harmillisesti sunnuntaina ei päästä over-vedoille – lähtökohdat ovat kieltämättä otolliset suurimaaliselle matsille, mutta tämä on markkinoilla äkätty. Sen sijaan Villaa hieman aliarvoidaan tällä hetkellä, joten otetaan ilman muuta betsit Emeryn suojattien puolesta tasurivarmistuksella!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Aston Villa +0 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.