CS to 17.11. klo 12:30

Astralis - SAW

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Device sivussa jälleen! Astralis aivan vitsi!

Elisa Masters Espoo -huipputurnaus käynnistyy keskiviikkona. Molemmat lohkot pelataan päivässä paras yhdestä -formaatilla, ja parhaat etenevät pudotuspeleihin. Mukana turnauksessa on kaksitoista joukkuetta eli kuusi per lohko. Molemmista lohkoista jatkoon etenee kolme joukkuetta. Lohkoykköset suoraan välieriin, ja muut puolivälieriin. Palkintopotissa on 200 000 dollaria, ja paikka ensi vuoden IEM Katowice -turnauksessa.

Yksi turnauksen B-lohkon mielenkiintoisimmista joukkueista on portugalilainen SAW. Mielenkiintoisen joukkueesta tekee linarin älyttömän vahvan viime päivien formin, jonka aikana on kaatunut mm. Finest, GamerLegion, Tyloo, Movistar Riders sekä Endpoint. Tanskalaisjoukkue Astralis puolestaan saapuu turnaukseen aivan rikkonaisen kokoonpanon kanssa, kun turnauksessa ei ole iskussa edes viimeisimpänä joukkueen vahvuuteen liittynyt Nicolai “device” Reedtz.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kahden varapelaajan kanssa turnauksessa pelaava Astralis on selvästi heikompi, mitä joukkueen nimi antaa ymmärtää. Kun vastaan asettuu todella vakuuttavan karttavalikoiman omaava SAW, voi kyyti olla kylmää. SAW poistaa Miragen, Infernon ja Overpassin. Astralis puolestaan poistaa Vertigon ja Ancientin, jolloin joukkueen valittavaksi jää, pelataanko ottelussa Nuke vai Dust 2.

Nukessa SAW on voittanut 67% pelaamistaan otteluista, kun Astralis vain 25%. Dustissa SAW on hoitanut 70%, kun tanskalaisjoukkue puolestaan 67%.