to 31.05. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Ranskan avoimet: Denis Shapovalov – Maximilian Merterer | Jälleen on rahaa tarjolla tennareissa!

Denis Shapovalov – Maximilian Merterer
Nuori kanadalainen raivaa tietään kohti finaalia ja tänään Shapon tietä koittaa vaikeuttaa myös erittäin nuori saksalainen.
Molemmat voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa Ranskassa vakuuttavasti suoraan erin 3-0.
Shapovalov on tällä hetkellä uransa huipulla, eikä loistaville otteille näy loppua, avauskierroksen ottelussa Millman oli vain ensimmäisen erän suurinpiirtein ottelussa mukana, sen jälkeen syöttöpelinsä kuntoon saanut kanadalainen hoiteli vastustajansa tyylillä, murtuen viimeisen kahden erän aikana omalla syötöllään vain kerran.
Merterer, huolimatta avauskierroksen hyvistä otteista, on viime aikoina pelannut melko epävarmaa peliä, vain viikko sitten saksalainen otti Lyonissa itseään selvästi huonommalla Norrielta rumasti 0-2 kuokkaan.
Mikäli Shapovalovin syöttö toimii tänään alusta asti, on luvassa nopea ottelu, Mertererin ykkössyöttö prosentti oli avauskierroksellakin vain 53%, joten murtopalloja on Shapolle tarjolla reilusti tänään.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ