la 01.04. klo 19:30

Bayern München - Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Der Klassikerissa valtavat panokset! Dortmund on lähellä, mutta kääntyykö Bayernin kelkka uuden valmentajan myötä?

Lauantai huipentuu Bundesliigan osalta kauden odotetuimpaan otteluun, kun mestaruudesta huimaa taistoa käyvät Bayern München ja Dortmund ottavat yhteen. Dortmund johtaa sarjaa yhden pisteen turvin ja pitkästä aikaa kyseessä on todellinen mestaruustaisto. Bayern on edelleen suosikki, sillä onhan kyseessä pelillisesti selvästi sarjan paras joukkue, mutta seura on ollut ottelun alla melkoisessa pyörremyrskyssä ja siispä uhkakuvia löytyy.

Maaottelutauon aika Bayern päätti pudottaa todellisen pommin, kun valmentaja Julian Nagelsmannille sanottiin hyvästit ja projektia johtamaan hankittiin Thomas Tuchel. Tuchel ei varmastikaan ole huono ratkaisu, mutta melko kovaan paikkaan ratkaisu tehtiin. Vaikka Bundesliigan puolella Bayern ei ole ollut totutun dominoiva, on se ollut sitä Mestarien liigassa. Loppukauden osalta juurikin UCL-ottelut tuo omat haasteensa Bundesliigaan, sillä rasitusta kertyy ja vastaavasti Dortmund pääsee satsaamaan kaikki paukut mestaruustaistoon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
The new head coach of FC Bayern Munich: Thomas Tuchel! 🔴⚪

#MiaSanMia

Lähellä se on, mutta vielä ei juhlita. Dortmund on ollut vuoden vaihteen jälkeen jäätävässä tuloskunnossa Bundesliigan puolella, sillä ainoa pistemenetys tuli Schalken vieraana 2-2 tasapelissä. Meno hyökkäyssuuntaan on ollut murhaavaa, mutta monesti myös pallot on pomppinut suotuisasti. Suurimmat huolet kohdistuu tällä hetkellä puolustuspäähän, jossa esitykset tulosten takaa ei ole ollut aivan huipputasolla. Laatua löytyy, mutta loppukauden aikana vieraiden on saatava pidettyä vastustajat entistäkin paremmin poissa maalipaikoilta.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙 Edin Terzic:

"We set out with the goal that we have to invest everything. We can send a signal - both to ourselves and to the competition. Tomorrow's game can set a direction, but it won't decide everything."

Poissaolojen osalta isännillä suurimmat kysymysmerkit on fantastista kautta pelaavan Jamal Musialan kohdalla. Bayern on saanut Sadio Manen takaisin, mutta tähtihyökkääjän kausi ei ole kulkenut odotetulla tavalla. Loukkaantuminen toki vaikeutti tilannetta, mutta sen jälkeen Mane ei ole vielä päässyt kunnolla rytmiin mukaan. Dortmundilla tilanne näyttää hyvältä, sillä mahdollisesti Gregor Kobel, Karim Adeyemi ja Julian Brandt ovat kaikki taas kunnossa kokoonpanoon.

Der Klassiker tarjoaa kerta toisensa jälkeen viihdettä koko rahalla. Kyseessä on todella korkean maaliodottaman ottelu, vaikka valtavat panokset voi tietyllä tapaa tuoda lisää varovaisuutta. Uhmapelaajat on kertoimia myönteisempi Dortmundin suhteen ja lapulle otetaan vieraiden yli 1,5 maalia. Bayernin tilanne on ollut kaikkea muuta kuin vakaa viime aikoina ja vaikka Dortmundin alakerta päästää paikkoja, löytyy vierailta enemmän kuin riittävästi tulivoimaa Bayernin horjuttamiseen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Dortmund yli 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Away Totals – Dortmund yli 1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 70€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.