Korisliiga pe 19.04. klo 18:30

BC Nokia - Kataja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Välierissä punnitaan, painaako enemmän terävä kärki vai leveä penkki!

Korisliigan kausi on edennyt välierävaiheeseen. Nosto otetaan BC Nokian ja Katajan ensimmäisestä välierästä. Nokialaiset ovat pelanneet todella vahvan kauden, ja Kataja nosti profiiliaan merkittävästi tiputtamalla puolivälierissä kauden varsinaisen yllättäjän Korihait. Etukäteen ei sarjasta ole kovin helppoa arvioida loppuotteluun menevää joukkuetta, sillä marginaalit ovat pienet, ja tässä vaiheessa koneista otetaan kaikki tehot irti. Katajalla koneessa on enemmän toimivia sylintereitä.

Nokia on nimittäin elänyt voittopuolisesti avausviisikollaan. Hyvänä esimerkkinä käy Kouvot-matsi vieraissa, missä viisikko scorasi nokialaisten kaikki pisteet. Yhtenä päähaasteena onkin löytää penkiltä apuja tähän. Nokialla on Korisliigan eliittiin kuuluvat vavhistukset Both Gach ja Tucker Richardson, joiden pimentäminen tulee olemaan Katajan tärkein homma koko sarjassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

BC NOKIA

@BCNokia
Huomenna pelataan! 🏀👊🏽

1. Välieräottelu:
⚔️: BC Nokia vs. Kataja Basket
📆: Pe 19.4. kello 18:30
ℹ️: Ravintola Hook
🏟️: Harjuniityn liikuntahalli
🎟️: tiketti.fi/bcnokia

#korisliiga #bcnokia #keltainenkevät #yellowrush💛

Kataja hävisi puolivälierissä avausottelun selkeästi Korihaille, mutta otti sen jälkeen kolme voittoa, joista kaksi viimeistä vain pisteen erolla. Katajan salainen ase on leveä penkki, josta löytyy ratkaisuvoimaa aivan eri tavalla kuin välierävastuksella. Hiljattain joensuulaiset saivat Hannes Pöllän repimään tärkeitä hyökkäyslevypalloja. Pöllä on tärkeä fyysinen tekijä korinaluspelissä. Thomas Tumba on puolestaan ehkä koko Korisliigan paras puolustaja.

Kataja tuntuu tässä parissa hieman aliarvostetulta, ja ensimmäiseen matsiin kelpaa perusbetsinä tasoitusveto. Viiden pisteen tappio toisi vielä vetonousun – toki joukkueelle itselleen ei kelpaa kuin voitto. XLBet tarjoaa jälleen tähänkin kilpailukykyistä kerrointa. Avaa jo tili, jos et vielä ole sitä tehnyt!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kataja +5.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.