su 12.05. klo 20:30

Bochum - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö Leverkusen enää koskaan? Edes lepoetu ei pelasta Bochumia!

Bundesliigassa kierros päätetään sunnuntaina Bochumin ja Leverkusenin välisellä kohtaamisella. Asetelmat on mielenkiintoiset, sillä tasoero on valtava Leverkusenin eduksi, mutta vierailla on rasitusta alla ja sen lisäksi Bochumilla on selvästi suuremmat panokset pelissä. Ottelussa on siis paljon muuttujia mietittävänä, mutta kaikesta huolimatta ennakkosuosikki on selvä – Bochum tuskin on se, joka Leverkusenin ensimmäisen tappion aiheuttaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bochum pelasi tovi takaperin pitkän jakson todella heikolla tasolla, mutta viimeisimmissä matseissa on tarjottu viihdettä koko rahalla. Ensin Hoffenheimia vastaan lopun panikoinnista huolimatta tuli täydet pisteet lukemin 3-2 ja viime kierroksella samoista sijoista taistelevan Union Berlinin vieraana irtosi voitto lukemin 4-3. Tarjolla on siis ollut erittäin kaoottista futista ja on vaikea nähdä että Bochum pystyisi parantamaan puolustuspeliään riittävästi Leverkusenin loistavasti rullaavaa hyökkäystä vastaan. Poissaolojen osalta tilanne on vahva ja kaikki avauksen pelaajat on näillä näkymin pelikunnossa.

Leverkusenin kohdalla ylistyssanat alkaa hiljalleen loppumaan, sillä vieraiden kausi on ollut kaikilla mittareilla aivan mieletön. Ikuisuuden kestänyt tappiottomien otteluiden jakso jatkuu yhä ja jälleen kerran viikolla nähtiin Leverkusenille tältä kaudelta tuttu loppuhetkien nousu, kun AS Romaa vastaan päädyttiin tasalukemiin 2-2. Kokoonpanotilanne on alustavasti hyvä, mutta jonkinlaista rotaatiota on odotettavissa rasituksesta johtuen. Suurta miinusta on kuitenkaan vaikea antaa, sillä laatua löytyy myös penkiltä runsaasti.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
90' vs Ottensen
90'+4 vs FC Bayern
90'+2 vs Sandhausen
90'+4 vs Qarabag
90'+4 vs Augsburg
90'+1 vs Leipzig
90'+5 vs FC Bayern
90'+1 vs Stuttgart
90'+2 vs Qarabag
90'+3 & +7 vs Qarabag
90'+1 vs Hoffenheim
90'+1 vs West Ham
90' vs Bremen
90'+7 vs Dortmund
90'+6 vs Stuttgart
90'+7…

Vaikka Bochumilla on pari voittoa alla, on Uhmapelaajien luotto kotijoukkueeseen täysin nollissa. Hyvien esitysten vastapainona mukaan on mahtunut erittäin heikkoja suorituksia ja tämän kauden otteet huomioiden ei olisi missään nimessä vääryys mikäli isännät olisi vielä pahemmin putoamisuhan alla. Leverkusen tuskin aivan ykkösillä lähtee liikenteeseen, mutta silti vierasvoitto kelpaa lapulle. Vaikka Leverkusen on päässyt jo pelaamaan panoksettomia otteluita, on joukkueella selvästi yhä motivaatiota pitää tappiottomien otteluiden putkea yllä.