Valioliiga pe 14.10. klo 22:00

Brentford - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei tämä mikään Avara luonto ole! Mehiläiset ovat joka tapauksessa Lokkien ruokalistalla perjantaina Valioliigassa!

Uusi Valioliigakierros pyörähtää käyntiin perjantaina, kun Brighton matkustaa Lontooseen Brentfordin vieraaksi. Brightonilla on pari peliä alla uuden valmentajansa Roberto De Zerbin alaisuudessa – viime viikon niukkaa Spurs-tappiota edelsi viihdyttävä 3-3-tasuri Anfieldilla!

Christian Norgaard ja Keane Lewis-Potter ovat edelleen sivussa Mehiläisiltä, mutta Pontus Janssonilla on ilmeisesti jonkinlaisia mahdollisuuksia kokoonpanoon perjantaiksi. Thomas Frankin suojatit ottivat kunnolla pataan St. James’ Parkilla viime kierroksella, kun Newcastle latoi hurjat 5-1-luvut tauluun.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Every angle of our 21/22 Goal of the Season, scored by the brilliant @EnockMwepu45. 💫


Brightonin leiristä kuului viikolta erittäin ikäviä uutisia, sillä Enock Mwepu joutui lopettamaan äkillisesti uransa perinnöllisen sydänvian vuoksi. Polvivamma pitää sen sijaan Jakub Moderin vielä pitkään sivussa. De Zerbin onneksi Moisés Caicedo on ottanut upeasti Lokkien keskikentän pohjapaikan haltuunsa.

Perjantai-illan kick-offiin lapulle maistuu Brighton tasapelivarmistuksella. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa De Zerbin alaisuudessa Brighton on pysynyt pelitapahtumien valossa hyvin Poolin ja Spursin kyydissä ja italialaisluotsilla on kuitenkin käytössään kiistatta laadukkaampi ryhmä kuin mitä perjantain vastustaja on.