la 20.01. klo 19:30

Brentford - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Brentfordin ykköstähti palaa avaukseen! Mankeloidaanko siipirikkoinen vieras totaalisesti?

Lähelle putoamisviivaa ajautunut Brentford isännöi lauantaina ”kuuden pisteen” ottelussa Nottinghamia Gtech Community Stadiumilla. Mehiläiset ovat olleet isoissa vaikeuksissa kauden alkupuoliskolla ja isona syynä tälle on ollut Ivan Toneyn kahdeksan kuukauden pelikielto. Tämä sanktio on nyt lusittu ja Toney palaa lauantaina Brentfordin avaukseen!

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada jopa 30 € ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nottingham on vain pisteen edellä kotijoukkuetta ja valmentajakin on ehtinyt Tricky Treesillä vaihtumaan, kun Nuno Espirito Santo korvasi hiljattain Steve Cooperin. Jos tarkastellaan maaliodottamia, on Forest jäänyt esimerkiksi selvästi Brentfordin varjoon tällä kaudella oikeastaan molemmissa päissä kenttää. Tämä enteileekin vaikeaa peliä Nunon poppoolle.


Brentfordilta on sivussa maajoukkuepelien takia Saman Ghoddos, Yoane Wissa sekä Frank Onyeka. Kevin Schade, Christian Norgaard, Aaron Hickey, Bryan Mbeumo ja Rico Henry jatkavat lasaretissa. Vierailta on sivussa eri syistä Taiwo Awoniyi, Felipe, Anthony Elanga, Divock Origi, Ibrahim Sangaré, Ola Aina, Moussa Niakhaté, Cheikhou Kouyaté, Willy Boly, Serge Aurier sekä Morgan Gibbs-White.

Näillä kertseillä ei oikein muuta voi kun täräyttää Brentfordille ison paukun. Toney ei kenties vielä parhaassa maalivireessä ole, mutta henkisesti joukkueen parhaan pelaajan kuntoutuminen on merkittävä asia Thomas Frankin ryhmälle. Brentfordin pitäisi tämä matsi voittaa näillä kokoonpanoilla.

Ensitalletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.