FA Cup la 07.01. klo 19:30

Brentford - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma Ivan Toney telakalla! Miksi ihmeessä West Ham on yhä järkyttävä altavastaaja kertoimissa?

Pystyykö West Ham ottamaan revanssin Brentfordista? Joukkueet kohtasivat toisensa viime vuoden viimeisellä Valioliiga-kierroksella, jolla Bees nappasi pidemmän korren London Stadiumilla. Tällä kertaa vuorossa on taistelu Brentford Community Stadiumin nurmella ja Hammersin kertoimista on yhtäkkiä tullut täysin poskettomia.

Toki Brentford on ollut vahvassa iskussa Valioliigassa, mutta cupissa on aina hieman eri meno. Molemmissa leireissä lepuutukset lienevät kovassa pelitahdissa välttämättömiä. West Hamilla ainoastaan Kurt Zouma sekä Maxwel Cornet ovat varmuudella sivussa ja Vladimir Coufalin pelikunto on pieni kysymysmerkki. David Moyesin miehistön osalta pelaajatilanteen voi sanoa parantuneen sitten edellisen keskinäisen kohtaamisen, mutta vierailija on ollut menossa toiseen suuntaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Varmuudella telakalla jatkavat Pontus Jansson, Shandon Baptiste, Frank Onyeka, Aaron Hickey. Lisäksi tuoreimmat tiedot kertovat, että tulikuuma ykkösmaalintekijä Ivan Toney on vielä West Hamia vastaan sivussa. Alakerran osalta Kristoffer Ajer palannee kokoonpanoon, mutta täyden 90-minuuttisen kunnossa mies tuskin on.

West Ham sai balsamia haavoihinsa keskiviikon ottelussa, jossa se onnistui turvaamaan vieraspisteen 2–2-numeroin päättyneessä matsissa Elland Roadilla Leedsin vieraana. Vielä pistettäkin enemmän Moyesin leirissä lämmittänee se, että hyökkäyspäässä tuli onnistumisia käytännössä kahdella varteenotettavalla tekomahdollisuudella yhtä monta. Vasarapaidat ovat tuskailleet läpi kauden nimenomaan maalinteko-ongelman kanssa – välillä paikkoja on tuhlailtu, välillä niitä ei ole saatu luotua riittävästi.

West Ham United

@WestHam
"Getting a run for the supporters is important"

#BREWHU | #TalkingPoint with @LycamobileUK

Takuuvarman piristysruiskeen edellisestä esityksestään saaneen vierailijan kokoonpanossa nähtäneen pieniä muutoksia. Gianluca Scamacca iski toisen joukkueen maaleista Leedsin verkkoon, mutta saattaa silti tehdä tilaa Michail Antoniolle. Nähtäväksi jää, millaisia muutoksia alakertaan mahdollisesti on tulossa, mutta siltäkin osin pullat ovat mukavasti uunissa. MM-kisoissa loukkaantunut Nayef Aguerd palasi kehiin keskiviikkona.

Kun tätä ennakointia vetää yhteen, voi West Hamin nähdä jopa ennakkosuosikkina tulevassa kamppailussa. On käsittämätöntä, että 1X2-markkinan kertoimissa jopa Toneyn poissaolon vahvistumisen jälkeen vieraita näin brutaalisti altavastaajana. Vierasvoittoa lapulle ja nauraen pankkiin! Kamppailu uusittaisiin tasatuloksella kokonaan ja sitä kumpikin ryhmä halunnee kaikista vähiten – ottelutahti on jo valmiiksi melkoisen tiivis.

Betsaa West Hamia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – West Ham), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – West Ham” 25€ panoksella ja voit voittaa 75€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.